19 / 05 / 2024

Bitcoin, Ethereum ve diğerleri… Kripto paradaki çöküş 2023’te de sürecek mi?

Bitcoin, Ethereum ve diğerleri… Kripto paradaki çöküş 2023’te de sürecek mi?

Yaşanan büyük sarsıntılarda tahtından devrilen ve uzunca bir süredir eski günlerinden çok uzakta olan kripto paralarla ilgili akıllardaki soru, bu yatırım alanının geleceği…



‘FİYATLARDA ARTIŞ YAŞANABİLİR’

Analizde ayrıc dünya ekonomilerindeki endişelerin azalmasıyla, piyasada tekrar hareketlilik olabileceği tahmin edildi. Kriptoların 2023’teki performansının, küresel ekonomideki gelişmelere bağlı olacağı vurgulanan makalede, söz konusu endişelerin hafiflemesi durumunda, dijital varlık piyasasındaki yatırımların yanı sıra kripto fiyatlarında da bir artış görebileceği bildirildi.

Bitcoin, Ethereum ve diğerleri… Kripto paradaki çöküş 2023’te de sürecek mi?

“KRİPTO KIŞI BİR SÜRE DAHA DEVAM EDECEK”

Diğer taraftan ünlü ekonomi dergisi Forbes’ta da bu konuda ilginç bir yazı kaleme alındı.

Dan Ashmore makalesinde kripto kışının bir süre daha devam edebileceği uyarısında bulundu.

Ashmore, Bitcoin’in düşecek daha fazla alanı olduğunu iddia etti. 2022’deki krizler ve skandallarla kriptonun itibarının zedelendiğini savunan Ashmore, 2023’te Bitcoin için 10 bin dolara doğru bir başka adım o kadar imkansız olmayabilir” ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili rapor hazırlayan JPMorgan analistleri ise Bitcoin’in tabanının yaklaşık 13 bin dolar olduğunu bildirdi.

Bitcoin’de yükseliş için bu tarihi işaret edildi! Kripto para yatırımcıları dikkat!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön