29 / 04 / 2024

Bitcoin Haziran'da şaha kalkacak! Kriptolar için bomba tahmin! 

Bitcoin Haziran'da şaha kalkacak! Kriptolar için bomba tahmin! 

Yüzde 80 tarihsel doğruluğa sahip olan kripto topluluğu 30 Haziran 2022'ye ilişkin Bitcoin fiyatı tahminini açıkladı. 



Bitcoin, geçtiğimiz hafta yüzde 8'den fazla değerlendri ve bunu, stabilcoin TerraUSD'nin ayrılmasıyla tetiklenen kripto piyasasının çöküşünden sonra gerçekleştirmesiyle dikkat çekti. Bitcoin'in bu değerlenişi, 12 Mayıs 2022'de bu senenin başındaki 26 bin 700 dolarlık en düşük seviyesinden yaklaşık yüzde 18 daha yüksek bir orana denk geliyor.

Bitcoin Haziran da şaha kalkacak! Kriptolar için bomba tahmin!  

Bu finansal dalgalanmayı da dikkate alan yüzde 80 tarihsel doğruluğa sahip olan kripto topluluğu, 30 Haziran 2020 için Bitcoğin tahminini duyurdu. 

Peki Bitcoin Haziran'da ne olacak? Bitcoin yükselecek mi? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön