15 / 05 / 2024

Bitcoin Haziran'da şaha kalkacak! Kriptolar için bomba tahmin! 

Bitcoin Haziran'da şaha kalkacak! Kriptolar için bomba tahmin! 

Yüzde 80 tarihsel doğruluğa sahip olan kripto topluluğu 30 Haziran 2022'ye ilişkin Bitcoin fiyatı tahminini açıkladı. 



Özellikle CoinMarketCap kripto topluluğu, Bitcoin'in 30 Haziran 2022 tarihinde mevcut fiyattan yüzde 30.06 daha yüksek bir rakam olan 41 bin 175 dolar seviyesinden işlem göreceğine dikkat çekti. 

Bitcoin Haziran da şaha kalkacak! Kriptolar için bomba tahmin! 

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre; Dünyanın en büyük kripto para biriminin fiyatı, uzun süredir ayı koşusuna yakalanmış durumdaydı. CoinMarketCap verilerinde, önceki haftaya göre yüzde 8,07 yükselişle 31 bin 564 dolar seviyesinde olduğu belirlendi ve pazar değerinin de 601 milyar dolar olduğu ifade edildi. 

Mayıs'ta otomobil satışları arttı! İşte en çok satan markalar...

Arçelik'ten Xiaomi Redmi 9C'ye indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

TOKİ'den Erzurum'a binlerce ucuz ve yeni konut geliyor! İşte ilçe ilçe tarihleri belli olan o projeler!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön