19 / 05 / 2024

Bitcoin için sırada bu var! Çöküşü bilen analist uyardı! Dikkatli olun!

Bitcoin için sırada bu var! Çöküşü bilen analist uyardı! Dikkatli olun!

Kripto analisti Capo, bu yılki Bitcoin (BTC) çöküşünü önceden duyurdu ve Bitcoin ve yatırımcıların gözdesi altcoinlerin yeni ayı piyasası dip seviyelerine yöneldiğine işaret etti.



Capo tarafından paylaşılan grafiğe bakıldığında analistler, Bitcoin'in 12.000 ila 14.000 dolar arasındaki teslim hedefine ulaştıktan sonra güçlü bir toparlanma kaydetmesini bekliyor gibi görünüyor.

En büyük kripto para birimi BTC, bu yazı yazılırken son 24 saat içinde yüzde 0,85 düşüşle 16.641 dolardan işlem görüyor. 

Bitcoin`de kıyamet senaryosu yazıldı! Dikkat edin!CORDANO YATIRIMCILARINI UYARDI!

Capo, odağını akıllı sözleşme protokolü Cardano'ya (ADA) kaydırdı ve Ethereum'a (ETH) en yakın rakip olarak gösterilen altcoin için 0,16 dolar ile 0,20 dolar aralığında bir fiyat hedefi belirledi.

Bu yazının yazıldığı sırada ADA, son 24 saatte gösterdiği yüzde 1,99 düşüşle 0,324 dolardan el değiştiriyor. Bu, analistin öngörüsünün gerçekleşmesi güncel fiyatlarla altcoin’in yüzde 50’nin üzerinde değer kaybetmesi anlamına geliyor.

Bitcoin`de kıyamet senaryosu yazıldı! Dikkat edin!
Bitcoin'de kritik seviye! Yatırımcılar ne yapmalı? Analistler peş peşe açıkladı!
ABD Hazine Bakanı'ndan  enflasyon ve kripto analizi!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön