29 / 04 / 2024

Bitcoin`de kıyamet senaryosu yazıldı! Dikkat edin!

Bitcoin`de kıyamet senaryosu yazıldı! Dikkat edin!

Bitcoin (BTC) yeni bir kriz dönemine girerken, uzmanlar yeni sinyallerin BTC'nin düşüşünü derinleştirebileceğini savunuyor.



Kripto para piyasasının değeri 2020'den bu yana en düşük seviyesine geriledi ancak FTX'in neden olduğu krizin etkileri devam ediyor. Uzmanlar, BTC'nin 2021'den bu yana en güçlü satış sinyali olduğunu belirten önemli grafikleri paylaşıyor. Özellikle, son üç gündür Bitcoin fiyat hareketlerini izleyen TradingShot uzmanları, geçen haftadan bu yana düşüş eğilimi gösteren Hareketli Ortalama Yakınsama Sapma (MACD) göstergesine dikkat çekti. Analistlere göre, bu durum Mart 2021’den bu yana  dört kez belirdi ve her seferinde BTC büyük oranda düştü. 16 Eylül 2021’de BTC, sadece yüzde 18’lik bir düşüş kaydetti. Ancak diğer yıllarda  yüzde 50, yüzde 52 ve yüzde 57 oranında düşüşler kaydetti. Uzmanlar, tarihin tekerrür etmesi durumunda BTC’nin 10.000 doların altına düşebileceğini belirtiyor.

Kriptolarda yeni dönem! Artık vergi alınacak! Bitcoin’de 13 Eylül'den bu yana ilk...

Ancak TradingShot, önceki durumdan farklı bir parametre fark etti. Bearish Cross'un oluşumu bu kez önceki olaylardan farklı bir seyir izliyor. Kanallar yukarı çıkmak yerine aşağı iner. Analistler bunun bir çöküş olasılığını etkileyip etkilemeyeceğinden emin değiller, ancak düşüş eğiliminin sona ermesine yol açabileceğini vurguladılar.  Bitcoin, son 24 saatte yüzde 1,64 artışla, ancak önceki yedi gün boyunca hala yüzde 2,87 düşüşle an itibariyle 16.801 dolardan işlem görüyor. BTC, son 30 gün içinde yüzde 12,64 değer kaybetti. 322,12 milyar dolarlık piyasa değeriyle Bitcoin, yüksek volatilite ve yüksek işlem hacmi ile hareket ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön