19 / 05 / 2024

Bitcoin`de kıyamet senaryosu yazıldı! Dikkat edin!

Bitcoin`de kıyamet senaryosu yazıldı! Dikkat edin!

Bitcoin (BTC) yeni bir kriz dönemine girerken, uzmanlar yeni sinyallerin BTC'nin düşüşünü derinleştirebileceğini savunuyor.



KURUMSAL YATIRIMCI SATIYOR!

FTX krizi, kripto para piyasasını ciddi bir baskı altına aldı ve satışlara neden oldu. Uzmanlar, FTX'in çöküşünün kurumsal yatırımcıların kripto para piyasasına olan güvenini kaybetmesine neden olabileceği konusunda uyarıyor. Zincir üstü veriler, kurumsal yatırımcıların aslında FTX krizinin ardından Bitcoin sattığını gösteriyor.

Bitcoin yatırımcıları dikkat! FED yeniden oyuna dahil oluyor!

Uzmanlar, dünyanın üçüncü büyük borsası olan FTX'in likidite sorunları nedeniyle çöküşünün piyasayı şok ettiğini söylüyor. FTX'in yatırımcılardan ve meslektaşlarından yardım isteme planı başarısız oldu. CEO Sam Bankman-Fried aleyhine bir takım davalar açıldı ancak davaların nereye kadar gideceği merak konusu oldu. Funds Volume Index Did'e göre ticaret hacmi, FTX krizi sırasında önemli ölçüde arttı. Fon Hacmi Endeksi, kurumsal yatırımcıların bitcoin varlıklarını sattıklarını gösteriyor.

Bitcoin'de kritik seviye! Yatırımcılar ne yapmalı? Analistler peş peşe açıkladı!
ARK Investment, Grayscale’den Bitcoin hissesi aldı!
Bitcoin'e yatırım yapılır mı?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön