27 / 04 / 2024

Bitcoin'de kritik seviye! Yatırımcılar ne yapmalı? Analistler peş peşe açıkladı!

Bitcoin'de kritik seviye! Yatırımcılar ne yapmalı? Analistler peş peşe açıkladı!

Kripto para cüzdanı FTX'in çöküşünün ardından 16.000 dolar seviyesine kadar düşen Bitcoin, yeniden düşmeye başladı. 17 Kasım 2022 kripto para piyasasında son durum...



ABD Merkez Bankası'nın (FED) sıkılaştırıcı faiz politikasına son verdiğini açıklamasının ardından yükselmeye başlayan Bitcoin, kripto para cüzdanı FTX'in çökmesiyle ivme kaybetti ve düşüş yaşadı.

Kripto paralarda büyük deprem! Bitcoin, Ethereum ve altcoinler resmen çakıldı! Şimdi bakın! 

9 Kasım'da 16.000 doların altına düşerek son hafızalardaki en düşük noktasına gerileyen Bitcoin, Ekim ayı ABD enflasyonunun beklentilerin yüzde 0,4 altında yüzde 7,7 olarak açıklanmasının ardından yeniden ivme kazandı. Son olarak, 16.700 dolar aralığındaki Bitcoin, 17 Kasım'da 16.500 doları gördü.

Bölgegündemcom'da yer alan habere göre; son günlerde yatay hareket devam ederken yatırımcılar trendi takip etmeye devam ediyor. Birçok analist, Bitcoin'deki düşüşün devam etmesini bekliyor ancak yatırımcılara kısa vadede büyük meblağlar yatırmamalarını tavsiye ediyor.

Peki, kripto paralarda son durum ne? Kripto fiyatları ne kadar? 17 Kasım 2022 kripto para piyasasında son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön