06 / 05 / 2024

Bitcoin popülerliğini yitiriyor mu? Bitcoin milyoneri sayısı gittikçe düşüyor! 

Bitcoin popülerliğini yitiriyor mu? Bitcoin milyoneri sayısı gittikçe düşüyor! 

Bitcoin ile milyonerlerin sayısı 2022'de yüzde 20 geriledi. Peki Bitcoin popülerliğini yitiriyor mu? İşte ayrıntılar...



Adreslerin yaklaşık 5 bin 856'sının toplam bakiyesi yaklaşık 10 milyon dolardı. Kalan 72 bin 080 adresin bakiyesi ise 1 milyon dolar ya da 1 milyon dolardan fazla. 

Bitcoin popülerliğini yitiriyor mu? Bitcoin milyoneri sayısı gittikçe düşüyor! 

Teknoloji Oku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre; Wayback Machine adlı bir web arşiv aracı kullanıldığında, 1 milyon doların üzerinde Bitcoin değeri bulunan BTC adres rakamının, 5 ocak 2022'deki 99 bin 092 rakamına göre, sene başından bu güne yüzde 21,34'e varan düşüş gösterdiği belirleniyor. 

Bitcoin milyonerlerinin sayısı Ocak 2022'den bu güne önemli ölçüde düştü. Fakat 2021 Ekim'e göre bu düşüş çok daha dikkat çekiyor. Öyle ki, 28 Ekim 2021 tarihinden itibaren 116 bin 139 olan Bitcoin milyoneri sayısının yüzde 32.89 oranında düştüğü belirlendi. 

Sunset Kartal projesiyle 1.200 yeni konut geliyor!

Altın fiyatlarını oynatacak karar bu hafta açıklanıyor! Yatırımcılar şimdi sakin sakin bekleme zamanı!

İTO Başkanı Avdagiç'ten ev kiralarını düşürecek 5 öneri! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön