05 / 05 / 2024

Bitcoin ve Ether'de yükseliş başladı mı? Kriptolarda dikkat çeken hareketlilik!

Bitcoin ve Ether'de yükseliş başladı mı? Kriptolarda dikkat çeken hareketlilik!

Bitcoin ve Ether için yakın dönemde görünen en büyük opsiyon vadesinin Cuma günü sona ermesinden önce 2 dev kripto değerlendi. İşte kriptolardaki son durum...



Bitcoin ve Ether vadesi gelen opsiyonlarla artışa geçti. Bitcoin yüzde 3,9 değerlenerek 20.626 dolara çıkarken, Ether yüzde 5,8 değerlendi ve 1.108 dolara yükseldi. 

Bitcoin ve Ether de yükseliş başladı mı? Kriptolarda dikkat çeken hareketlilik!

Genesis Global Trading artışın bu çeyreğin son haftalık opsiyon kapanışı ve 2022 vadelilerinin kapanış günü olan Cuma günü öncesinde yaşandığının altını çizdi.

Bloomberg HT'nin aktardığına göre; Genesis uzmanlarıysa gerçekleşen işlemlere ilişkin "Kripto vadeli işlemlerinin yapıldığı Deribit’te 2 milyar dolar değerinde vadesi kapanacak açık Bitcoin opsiyonu, 1 milyar değerinde ise Ether opsiyonu olduğu görülüyor" ifadelerini kullandı ve bunun öngörülebilir süreçte açık ara en yüksek değerli vade kapanışı şeklinde dikkat çektiğini belirtti.

Bitcoin ve Ether de yükseliş başladı mı? Kriptolarda dikkat çeken hareketlilik!

Şirket Bitcoin’in Cuma günü sona erecek vadeli opsiyonlarının kullanım fiyatının mevcut fiyat seviyelerinde olduğuna, Ether içinse bin dolar seviyesinde yoğunlaşma olduğuna vurgu yaptı. 

Kripto piyasaları, Fed’in enflasyonla mücadele çerçevesinde faiz artırmasının ardından ser düşüş göstermiş, toparlanmak konusunda sorunlarla karşılaşmıştı. Terra/Luna ekosisteminin çökmesi ve hedge fonu Three Arrows Capital ile ilgili süren endişeler, yatırımcıların korkmasına sebep olmuştu. 

Bitcoin ve Ether de yükseliş başladı mı? Kriptolarda dikkat çeken hareketlilik!

Geçtikleri bilgi notunda, “Yüksek enflasyon hisse senetleri de dahil olmak üzere tüm riskli varlıkların değerlemelerini tehdit ederken türbülans kripto para evrenine geri döndü” ifadelerin yer veren Bitfinex analistleri, Merkez bankalarının daha önce uyguladıkları genişlemeci politikaları tersine çevirmeleriyle Bitcoin'de daha fazla dalgalanma yaşanabileceğine dikkat çekti. 

Bitcoin, balina alımları ve Nasdaq ile 25 bin dolara tepki gösterebilir!

Bitcoin tırmanmaya çalışıyor! Ünlü analist ise dibin çok yakın olduğunu duyurdu!

Garanti BBVA kripto varlık uzmanı işe alıyor! İşte şartlar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön