01 / 05 / 2024

Bitcoin yatırımcılarına büyük şok! Lider kripto düşüşte! Bitcoin kaç dolar oldu? 

Bitcoin yatırımcılarına büyük şok! Lider kripto düşüşte! Bitcoin kaç dolar oldu? 

Bitcoin yatırımcıları, dev kripto parada  yaşanan son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin'de ayı sezonu bitti mi? İşte Bitcoin ve kriptolardaki son durum...



Dünya'dan Berfin Çipa'nın haberine göre; Kripto Para ve Blockchain Uzmanı Helin Çelik, aşağı yönlü hareketlerde panik yapılmamasının gerektiğine dikkat çekerek, "22.500- 23.500 benim için belirleyici bir bant aralığı. Buradan pozitif ayrışırsa 26.600 ve 28.800’leri görebiliriz. Kritik döngüden pozitif ayrışması 30 binlere yön çevirmesine neden olabilir" diye konuştu ve 20 binlerin altına çok sarkma olmaması halinde bu seviyelerin pozisyonları değerlendirmek için uygun olabileceğini aktardı.

Bitcoin yatırımcılarına büyük şok! Lider kripto düşüşte! Bitcoin kaç dolar oldu? 

İyimser yaklaşmak için Fed toplantısının atlatılması gerektiğinin altını çizen Kripto Para Uzmanı Altuğ İşler, "Bir kez daha aşağı yönlü hareket görülebilir. Fed, yeteri kadar sıkılaştığına inandıktan sonra piyasayı biraz rahat bırakınca yükselişin başlayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı ve şu an boğa sezonunun zamanının gelmediğine, yeni bir tüm zamanların zirvesi rallisi beklemediğine vurgu yaptı. İşler, konuyla ilgili açıklamasını "Fakat Bitcoin’i 30- 40 bin aralığına götürecek bir ralli olma ihtimali oldukça yüksek" ifadelerini kullanarak tamamladı. 

Bitcoin yatırımcılarına büyük şok! Lider kripto düşüşte! Bitcoin kaç dolar oldu? 

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü ayı piyasasının henüz sona ermediğine dikkat çekti ve "Yaşanan yükseliş tepkiden kaynaklanıyor. Bu nedenle yukarı doğru uzun bir yolculuğa çıktığımızı düşünmüyorum" dedi ve para girişinin yaşanmaması, aktif ve yeni hesap sayısında çok ciddi bir yükseliş olmamasının Bitcoin'deki bu artış sürecinin kısa süreli olduğunu gösterdiğini aktardı. "Bitcoin 23.300 ile 23.650 dolar arası bölgeyi kırmaya çalışıyor. Bu seviyelerin üzerine çıkmasıyla yaklaşık 26.500’lere kadar tepki göstermesini bekliyorum" ifadelerini kullanan Süllü, diğer taraftan Bitcoin'in, Terra öncesinde 35 bin seviyesinde olduğuna dikkat çekti. 

Bitcoin yatırımcılarına büyük şok! Lider kripto düşüşte! Bitcoin kaç dolar oldu? 

Ethereum’un 19 Eylül tarihinde yapılacak Merge birleşmesinin ardından nasıl bir grafik izleyeceği de merak konusu ooldu. Kripto Para ve Blockchain Uzmanı Helin Çelik, "1500-1560’larde kritik bir direnç var. Buradan ayrışabilirse kademeli olarak 1700, 1900 ve 2166 seviyeleri karşımıza çıkıyor. Ethereum’da haftalık grafiği çok dikkatli okumamız lazım" ifadelerini kullandı ve 2000'li yıllardaki seviyeyi koruyamazsa yeniden geri çekilme sürecine girebileceğinin, 19 Eylül tarihinin ardından beklentiyi fiyatlamasıyla beraber yer yer yine geri çekilmelerin yaşanabileceğine vurgu yaptı. 

Ethereum’un 1300 dolar seviyesini ortalama almasını beklediğinin altını çizen Altuğ İşler de “1300’lük ortalama sonrası ilk fırsatta 1800 dolara kadar gidebilecek bir yolu var. Tabiki Bitcoin geri çekilirse de dip seviye yine 1000 dolar olacak fakat oralarda çok uzun süre kalacağını düşünmüyorum. Teknik anlamda Ethereum için 1300 – 1800 arası olumludur” ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Beste Naz Süllü ise "Ethereum’da PoS’e geçiş süreci sebebiyle 2100 dolar seviyelerine kadar tepki bekliyorum" diye konuştu ve bu tepkinin gerçekleşmesi halinde; Ethereum'un Bitcoin’in çok üzerinde bir getiri sağlayabileceğine dikkat çekti. 

Bitcoin bugün ne kadar? Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin'de son durum ne? İşte kripto paralarda son durum!

Kripto para borsası Bitmex satılıyor mu? Şirket açıkladı teklif geldi

Kripto yatırımcıları bu hafta bunu yapın! İslam Memiş'ten son dakika kripto para açıklaması geldi! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön