28 / 04 / 2024

Bitcoin'de 2022 yılında neler olacak?

Bitcoin'de 2022 yılında neler olacak?

Kripto paraların yatırımcı kazanmasını sağlayan unsurlarda meydana gelecek değişiklikler kripto paraların 2022 yılında ve sonrasında nasıl hareket edeceğini belirleyecek.



ARZ

Bitcoin, deflasyonist olma iddiasıyla ortaya çıktığı için böyle hızlı şekilde primler gerçekleştirdi. Bitcoin’in arzı da, son arz tarihi de ortada. Altcoin'lere gidildiğinde özellikle sürekli şekilde sirkülasyonu yükselen türden coin'ler en büyük yanılgıyı oluşturuyor. Ancak bu piyasanın çıpası eğer Bitcoin ise oraya talep de yükseliyor. Bu da fiyatın daha da artması için yeterli bir neden oluyor. “Fiyatı hep yukarı giden” tanımı bakış açısına göre değişiklik gösterebiliyor. Yatırım için belirlenen vadenin ne olduğu burada etkili. 

Bitcoin de 2022 yılında neler olacak?

Bitcoin’in 3 sene boyunca sürekli düştüğü süreçler bulunuyor. Ancak o dönemde sabreden için getirisi 20 katı aştı. Altcoin'ler söz konusu olduğunda 100-200 katı kazançlar dagündemdeydi. Eğer bahsedilen dibi bulmak ve oradan yatırım gerçekleştirmekse, 20 bin dolarlardan 3 bin dolarlara düştüğü zamanlarda bulunuyor. Çok zor olsa da bu olasılığın unutulmaması gerekiyor. Uzun vade ise her zamanki gibi minimum risk, maksimum getirili tür.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön