03 / 05 / 2024

Bitcoin'de bekle gör dönemi başladı mı? Kripto yatırımcılarına şok!

Bitcoin'de bekle gör dönemi başladı mı? Kripto yatırımcılarına şok!

Kripto yatırımcıları piyasalarda neler olduğunu ve gelecekte neler olacağını merak ediyor? Peki kripto paraları neler bekliyor? Bitcoin değerlenecek mi? İşte kripto para yatırımcılarının merak ettiği tüm ayrıntılar...



Yükselişin kilidi: 52 bin dolar

Bitcoin de bekle gör dönemi başladı mı? Kripto yatırımcılarına şok!

Bu direncin geçilmesi paritede 48 bin ile 49 bin dolar bandı ara direnç bölgesi olacak şekilde 52 bin dolarlık seviyelere kadar bir ivmelenmeye de neden olabilir. Şunun da belirtilmesinde yarar bulunuyor; paritede 52 bin dolarlık seviyelere kadar olan artışlar tepki yükselişleri şeklinde değerlendirilebilir. 

Teknik açıdan, 52 bin dolar seviyesinin hacimli kırılıp bu noktanın kuvvetli destek seviyesi olması halinde parite için yeni bir boğa piyasasının ilk ve oldukça kuvvetli sinyalinin verilmiş olacağı belirtiliyor. Bunun gibi bir senaryoda aşamalı da olsa 60-70 bin dolarlı seviyelerin hedeflenebileceğine dikkat çekiliyor. 

Dolarda nefesler tutuldu! İşte 5 Mart 2022 dolar kuru!

Altın alacaklar dikkat! 5 Mart 2022 altın fiyatları!

İstanbul için korkutan senaryo: Büyük depremde hasar görecek bina sayısı arttı!

Akaryakıt fiyatlarında son dakika şoku! İşte yeni fiyatlar! 

MÜSİAD'dan kripto para raporu: Hukuki düzenlemeler nasıl olmalı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön