30 / 04 / 2024

Bitcoin'de diriliş başladı! Bitcoin yeniden zirveye mi oynuyor? İşte 6 Haziran 2022 Kripto para piyasasında son durum

Bitcoin'de diriliş başladı! Bitcoin yeniden zirveye mi oynuyor? İşte 6 Haziran 2022 Kripto para piyasasında son durum

Bitcoin'de yaşanan yukarı yönlü hareketlilik yatırımcısını sevindirecek. Son zamanlarda aşağı seyir eden hareketliliğini sonlandıran Bitcoin kritik seviyenin üzerine çıktı. İşte Bitcoin'e dair son gelişmeler...



Kripto para analistinden bomba yorum! Bitcoin'in yükselişe geçeceği zamanı açıkladı! Bitcoin...

Bitcoin'de diriliş başladı!

Teknolojioku haber sitesinde yer alan habere göre, Kripto paralar şimdi ani düşüşlerin ardından yüksşe geçti. Fırsat alımı olarak değerlendirilen düşüş döneminin ardından şimdi Bitcoin kritik seviyenin üzerine doğru ilerleyişini sürdürdü. 30 bin seviyesini deviren Bitcoin'deki hareketlenme diğer kripto paraları da etkileyecek.

Bugün itibarı ile Bitcoin'de yüzde 5 yükselme kaydetti. Bitcoin tarihi zirvesinden yüzde 55 geride işlem görmesiyle yatırımcılarını şaşırtmıştı. FED'in faiz artırımı ile başlayan deprem etkisi yatırımcıların korkulu rüyası olmayı başarmıştı.

5 farklı analist açıkladı! Bitcoin'in yükselişi aldatmaca!

Faiz artırımı yapan Amerikan Merkez Bankası FED'in hamlesiyle tüm piyasalar alt üst oldu. Altın fiyatları güç kazanırken kripto paralarda deprem etkisi görüldü. Luna ve Terra UST gibi stabil coinlerin dahi düşmesiyle kripto para piyasası güven kaybı yaşadı. Fakat şimdi toparlanma belirtileri gösterilmeye başlandı. Bir süredir 30 bin doların altında seyreden Bitcoin’de tepki alımları görülmeye başlandı. Her düşüşün ardından kayıplarını telafi eden Bitcoin yüzde 5 primle 31 bin 200 dolar seviyesinde işlem görmeye başladı.

Başak Traktör yeni kompakt modelinin fiyatını açıkladı! Sakın bakmadan traktör almayın! 6 Haziran 2022 fiyat listesi

Doların kaderi bu hafta yeniden yazılacak! Her şey bu gelişmeye bağlı!

Migros'ta sebze-meyve fiyatlarına yüzde 50 indirim! Domates, fasulye, biber dip yaptı! 6 Haziran 2022 fiyat listesi

A101'de kırmızı et, tavuk eti ve ayçiçek yağında dev indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön