05 / 05 / 2024

Bitcoin'de dolar oyunu! 100 bin doları görecek diyorsanız cüzdanınızı hemen silin

Bitcoin'de dolar oyunu! 100 bin doları görecek diyorsanız cüzdanınızı hemen silin

Küresel hisse senedi piyasalarındaki negatif seyre paralel olarak kripto para piyasalarındaki kayıplar da yoğunlaştı. Bitcoin 10 ayın en düşük seviyesine gerileyerek 31 bin doların altına düştü. Kripto para piyasasında neler oluyor diye soranlara işte cevabı..



SOSYAL MEDYANIN YÖNLENDİRMELERİNE DİKKAT!

Herhangi bir otoriteye bağlı olunmaması nedeniyle hemen hemen herkes kripto paralar üzerinden açıklamalar yapıp uzman olduğunu iddia edebiliyor. Sosyal medyada birçok sıradan kişi yetkisi olmamasına rağmen tavsiyede bulunup yatırımcıları mağdur ediyor. Grafiklerle anlatımlar yapılsa da küresel ekonomiyi etkileyecek tek değişiklik tüm analizleri suya düşürebiliyor. Bu nedenle kripto para yatırımı yaparken dikkatli olunmalı ve risklerin iyi bilinmesi ve stop emirlerinin her gün güncellenmesi gerekiyor.

TOKİ binlerce ucuz konut için düğmeye basıyor! Ev sahibi olmak için tarihi fırsat

Milyonlarca emekliye ikramiye desteği: Emekli maaşına 2 bin 500 lira verilecek

Doların müthiş çıkışının altında yatan neden ortaya çıktı! Zincirlerini kırdı yeni hedefe doğru gidiyor

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön