29 / 04 / 2024

Bitcoin'de yer yerinden oynayacak! Kriptoların amiral gemisi Bitcoin, 500 bin doları görecek! Yatırımcılar dikkat! 

Bitcoin'de yer yerinden oynayacak! Kriptoların amiral gemisi Bitcoin, 500 bin doları görecek! Yatırımcılar dikkat! 

Kriptoların amiral gemisi Bitcoin ile ilgili öyle bir iddia gündeme geldi ki yatırımcılar da şok oldu. Peki Bitcoin'i neler bekliyor? Bitcoin'de neler olacak? İşte ayrıntılar...



Kripto para piyasası bir defa daha toparlanmaya başladı. Bu toparlanmanın ardından, analistler Bitcoin'in fiyatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kriptoların amiral gemisi Bitcoin ile ilgili öyle bir iddia gündeme geldi ki yatırımcıları da şok etti. 

Bitcoin de yer yerinden oynayacak! Kriptoların amiral gemisi Bitcoin, 500 bin doları görecek! Yatırımcılar dikkat!  

Spesifik olarak, bir sonraki Bitcoin halving etkinliğinin bundan yaklaşık iki sene sonra yaşanması öngörülüyor ve bu 4'üncü halving etkinliği olacak. Fiyat değeri açısından yarılanma olayı, madenciler için blok ödüllerinde protokol tarafından tasarlanan yüzde 50 düşüştür ve her 210.000 blokta ya da yaklaşık dört senede bir yaşanır.

Peki Bitcoin'i neler bekliyor? Bitcoin'de neler olacak? İşte ayrıntılar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön