02 / 05 / 2024

Bitcoin'de fırtına duruldu mu? İşte FED tutanakları sonrasında Bitcoin'de son dakika!

Bitcoin'de fırtına duruldu mu? İşte FED tutanakları sonrasında Bitcoin'de son dakika!

FED son toplantı tutanaklarını yayınladı. Bu, merkez bankasının enflasyon ve oran artışları hakkındaki düşünceleri ve Bitcoin (BTC) fiyatının tepkisi hakkında daha fazla ipucu sağlayabilir.



Merkez Bankası son toplantı tutanaklarını yayınladı. Bu, merkez bankasının enflasyon ve oran artışları hakkındaki düşünceleri ve Bitcoin (BTC) fiyatının tepkisi hakkında daha fazla ipucu sağlayabilir.

Kripto parada deprem! Bitcoin’de sert yükseliş! Bundan sonra ne olacak?

Fed yetkilileri enflasyondaki yavaşlamayı destekledi. Fed üyeleri, nihai faiz oranı hedefinde bir artış öngörüyor. Fed üyeleri, nihai faiz oranı hakkında büyük bir belirsizlik olduğunu ve daha fazla veriye ihtiyaç olduğunu söyledi. Bazı Fed üyeleri sıkılaştırmanın risk yönetimi ile uyumlu olduğunu söylerken, bazıları aşırı sıkılaştırmanın bazı riskleri artıracağını söyledi.

Ankete katılanlar, enflasyonist baskıların hafiflediğine dair çok az işaret olduğu konusunda hemfikir.

Verilerin açıklanmasıyla birlikte Bitcoin fiyatında bir artış gözlemlendi. İşte Bitcoin (BTC) fiyatının tepkisi hakkında bütün ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön