18 / 05 / 2024

Bitcoin`de kriz senaryosu! Kıyamet gerçek oluyor!

Bitcoin`de kriz senaryosu! Kıyamet gerçek oluyor!

Bitcoin (BTC), merkezi borsalardaki bir krizin ardından hayatta kalma mücadelesi verirken, önde gelen analistler önemli verilere yöneldi.



Bitcoin`de kriz senaryosu! Kıyamet gerçek oluyor!

Binance: FUD Etkili Olmaya Devam Edecek!

Coin-Türk'te yer alan habere göre; teknik olarak Bitcoin, 50 günlük hareketli ortalamanın üzerinde değerini korumak için mücadele ediyor. Haftalık bazda, mevcut düşüş trendinin Mayıs sonundan bu yana devam ettiğini görebiliriz. Göreceli Güç Endeksi (RSI), konsolidasyon aşamasının devam edebileceğini gösteriyor. Ticaret hacmi açısından en büyük kripto borsalarını çevreleyen FUD, kripto para piyasasının bu düşüş döngüsünden çıkmak için karşılaşması gereken son büyük engel olabilir. Analistler, BNB krizinin yatırımcıların daha istikrarlı Bitcoin ve Ethereum'a (ETH) yönelmesine neden olabileceğini söylüyor. Binance etrafındaki FUD önümüzdeki hafta devam ederse, BTC fiyatı daha da düşebilir.

Bitcoin`de kriz senaryosu! Kıyamet gerçek oluyor!

FTX krizi dünya çapında 5 milyondan fazla yatırımcıya mal oldu. Kargaşa birçok kripto para şirketini de etkiledi. ABD merkezli bir kripto para piyasası komisyoncusu olan Cumberland, endüstrinin şu anda bir toparlanma sürecinde olduğunu ve iflaslar vurduktan sonra toparlanmasının biraz zaman alacağını bildirdi. Son veriler, düşük piyasa likiditesi ve oynaklığı nedeniyle sürekli bir yükseliş eğilimi olasılığının düşük olduğunu gösteriyor. 20.000 doların üzerindeki Bitcoin bu süreçte önemlidir.

Bitcoin’de boğa sezonu başlıyor!
Bitcoin`de kıyamet senaryosu gerçek oluyor! Çok dikkat edin, yoksa üzütüden mahvolursunuz!
Bitcoin 17 bin dolar! Bitcoin neden yükseliyor?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön