01 / 05 / 2024

Bitcoin'de risk arttı mı? Yatırımcılar dikkat!

Bitcoin'de risk arttı mı? Yatırımcılar dikkat!

Kriptoların devi olarak nitelendirilen Bitcoin'de dip dalgasını henüz mümkün olduğuna dikkat çekiliyor. Bu dönemde yatırım gerçekleştirecekler için çok ciddi alım fırsatlarının meydana çıkabileceğine dikkat çekiliyor.



DİP RİSKİ BİTMEDİ

Eğer durum bu şekildeyse kriptoların devi Bitcoin’de son dibi yani 32 bin 917 dolar ve hatta biraz daha düşüğünde 29 bin dolarlara sarkmayı getirebilecek bir değer kaybı yaşanması riski hala bulunuyor. Bu gerçekleşirken de yönelinebilecek piyasa malzemeleri de görünen o aynı zamanda Avrupa ve ABD’yi de dahile debilecek) bir sıcak çatışma ihtimaliyle Fed’in ne kadar şahinleşebileceği konuları olacak. Bu konulara bakıldığında iyimser olunması için henüz hiçbir neden bulunmuyor. Bu durumda kripto paradlara yeni yatırım gerçekleştirecek kişiler için çok ciddi alım fırsatları oluşabilir.

Bitcoin de risk arttı mı? Yatırımcılar dikkat! 

ORTA VADEDE YÜKSELİŞ BEKLENTİSİ DEVAM

Son FOMO’ya kapılıp da alımda bulunan kişiler içinse sert tepki artışlarında bir miktar nakde geçip kenarda nakit bulundurma fırsatları meydana çıkabilecek. Ancak ne olursa olsun kriptoların devi Bitcoin’de 29 bin dolarlara ulaşılsa bile isabetli tahminleriyle ödikkat çeken analistler, hala kripto paralarda orta vadede artış öngörüsünün sürdüğünü dile getiriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön