01 / 05 / 2024

Bitcoin'de risk arttı mı? Yatırımcılar dikkat!

Bitcoin'de risk arttı mı? Yatırımcılar dikkat!

Kriptoların devi olarak nitelendirilen Bitcoin'de dip dalgasını henüz mümkün olduğuna dikkat çekiliyor. Bu dönemde yatırım gerçekleştirecekler için çok ciddi alım fırsatlarının meydana çıkabileceğine dikkat çekiliyor.



BITCOIN ACI ÇEKERKEN DİKKATLİ OLMA ZAMANI

Bitcoin’de kısa süreçte hala yeni dip beklentisi bulunuyorsa bu durumda pılının pırtının toplanarak bu piaysadan kaçılması mı gerekiyor? Aslında bu sert hareketler esnasında gözden kaçırılan bir durum bulunuyor. Bu hareketler esnasında ortaya çıkan marjlar pek çok alt coin'de yüzde 100’leri geçen marjlara neden oldu, öyle ki bütün zamanların en yükseğine ulaşan alt coin'ler bulunuyor. Bu durum da şu anlama geliyor ki doğru seçilen ve fiyatı da hala ucuz durumda olan alt coin'ler genel trendin dışında seyredebiliyor.

Bitcoin de risk arttı mı? Yatırımcılar dikkat!

Dünya'dan Barış Erkaya'nın haberine göre; bu kapsamde değerlendirildiğinde ağrılı olabilecek dönemde biraz daha Bitcoin’den bağımsız harekette bulunabilen (BTC korelasyonu düşük olanlar) coin'lerde alım ve hatta satış fırsatları da meydana gelebilir. 

Yine de bir unsurun unutulmaması gerekiyor. O da kısazamanda yüksek getiriyi isteyen kişilerin yüksek riske de katlanması gerektiği. Bu sebeple böyle fırsatların değerlendirilmesi için, uzmanlar portföyün ya da elde bulunan paranın çok küçük bir kısmının riske atılmasının riski de en az seviyeye düşürfeceğini belirtiyor. Risk almayı istemeyen kişiler içinse her zamanki gibi uzun vadeli değrlendirme ve bekleme ön plana çıkıyor.

Kripto paralarda Ukrayna-Rusya etkisi! Son durum korkuttu!

Arabası olanlara müjde! Benzin, dizel ve LPG’ye indirim geliyor!

SGK emekli olamayanlara toplu para iadesi yapacak! Milyonlara müjde!

Resmen değişti! Bina inşaatlarına yeni düzenleme!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön