01 / 05 / 2024

Bitcoin'de yeni ralli geliyor mu? Yatırımcılara kritik uyarı! Kriptolarda flaş beklenti!

Bitcoin'de yeni ralli geliyor mu? Yatırımcılara kritik uyarı! Kriptolarda flaş beklenti!

Luna yatırımcılarının başına gelenleriin ardından kriptolardaki risk yeniden gündeme geldi. Bitcoin'e yatırım yapmak mantıklı mı? Bitcoin yükselecek mi? Kriptoları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...



Fed’in şahin tavrı, dünyada artan enflasyon ve global durgunluk iddiaları sebebiyle şu anki hava yatırım yapmak için oldukça puslu. Bitcoin ve kriptolar da yeni dip dalgalanmalarıyla karşı karşıya. Fiğer taraftan kripto para yatırımcıları Luna ve UST deneyimiyle de gerçekten kime ve hangi projelere güvenebileceklerine ilişkin kafa karışıklığı yaşıyor.  Borsalarda volatilite artıyor ve finansal açıdan sektörler açısından risk değişimleri kaydediliyor. 

Bitcoin de yeni ralli geliyor mu? Yatırımcılara kritik uyarı! Kriptolarda flaş beklenti!

Herkes altın mı dolar mı sorusunu araştırırken, Bitcoin mi altın mı sorusu da gündeme geldi. Dijital altın ile Bitcoin, birbirine taban tabana zıt konumda. 

Peki su an dijital altına mı yoksa Bitcoin'e mi yatırım yapmak mantıklı? Bitcoin yükselecek mi? Kriptoları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön