28 / 04 / 2024

Kripto paralar yükselecek mi

Kripto paralar yükselecek mi

Binance Ceo’su CZ ve Michael Saylor Bitcoin boğalarının geri döndüğüne dikkat çekti ve yatırımcılara Bitcoin'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne olacak? İşte kriptolardaki son durum ve Bitcoin'le ilgili o açıklamalar...

Bitcoin'de şok eden tahmin! Ağustos sonunda bu rakama ulaşacak! Hemen bakın!

Bitcoin'deki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin'i neler bekliyor? İşte Bitcoin ve kripto paralarla ilgili dikkat çeken o tahminler...

Bitcoin'de Fed depremi! Dev kripto yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 

Dün akşam Fed kararı öncesinde 21.600 dolar civarında işlem gören Bitcoin bu sabah yeniden tırmanışa geçti. Peki Bitcion ve diğer kripto paralarda son durum ne? İşte Fed kararı sonrası kripto piyasasındaki son durum... 

Kripto paralarda parti bitti mi? Bitcoin'in çöküşü durmuyor! Dev şirketler de zarar ediyor...

Bitcoin ve Ethereum'daki büyük çöküş sürerken, kripto tabanlı iş modellerine sahip ya da kripto paraya büyük yatırım gerçekleştiren şirketler zarara uğramaya başladı. Kripto para partisi bitti mi? 

Bitcoin'de son dakika! Kriptolarda değer kaybı katlanıyor! Yeni destek seviyesi açıklandı!

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Bestenaz Süllü, kripto paralarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte ayrıntılar...

Bitcoin'de büyük ters köşe! Herkes bildiğini unutsun!

Uluslararası bir araştırma ekibi Bitcoin ile ilgili çarpıcı bir araştırma kaleme aldı. İşte o araştırmanın detayları...

Ağır yara alan kripto paralar gaza bastı! Kötü senaryo geride mi kaldı?

Gündemden düşmeyen kripto paralar gaza bastı. Peki yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda kötü senaryo geride mi kaldı? İşte kripto paralarda son durum...

Bitcoin'de yeni ralli geliyor mu? Yatırımcılara kritik uyarı! Kriptolarda flaş beklenti!

Luna yatırımcılarının başına gelenleriin ardından kriptolardaki risk yeniden gündeme geldi. Bitcoin'e yatırım yapmak mantıklı mı? Bitcoin yükselecek mi? Kriptoları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Kripto yatırımcılarına bomba uyarı! Bitcoin ve Ethereum eridikçe eriyor! Kriptoları neler bekliyor?

Yapısı gereğiyle ortaya çıktığı günden beri pek çok defa sert iniş ve çıkışlarla karşılaşılan kripto paralar, enflasyondaki yükseliş ve bu doğrultuda yaşanan yüksek faiz ortamıyla Kasım'dan bu yana ağır darbe aldı. Peki kripto para piyasasında son durum ne? Bitcoin ve Ethereum'u neler bekliyor?

Evini arabasını satıp Bitcoin alan yatırımcılara son dakika! Terra depremi Bitcoin'in sonunu mu getirdi?

Kripto para ve Bitcoin fiyatları Terra krizi ile berber birden çöküşe geçti! Çöküşe geçen kripto paralar, toparlanmak için uğraşıyor. Peki, Bitcoin düşmeye devam edecek mi yoksa yükselişe mi geçecek? İşte bütün ayrıntılar...

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığının tanınmasıyla beraber küresel piyasalarda ve kriptolarda sert değer kayıpları kaydedildi. Kriptoların devi Bitcoin yüzde 7, Ethereum da yüzde 8'e yakın kayıplar gördü.

Kripto para yatırımcılarına dikkat çeken uyarı: Beklemede kalın!

Analistler, kripto paralarda yaşanan oynaklığın devam edebileceğini tahmin ederek küçük yatırımcılara risklere karşı uyarılarda bulunuyor.

Kripto paralar yeniden yükselecek mi?

Ekim ayı ortasından beri riskli varlıklar şeklinde isimlendirilen hem hisse senedi hem de kripto paralar olan ilgi artış göstermişti. Peki kripto paralarda son durum ne? Kripto paralar yeniden yükselişe geçecek mi?

3 kripto para 2024'te fırlatacak! Yatırımcılar merakla bekliyorlar, hangi kripto paralar zirveye çıkacak...

Kripto para yatırımcıları merakla hangi paranın yükseleceğini bekliyorlar. 2024 senesinde yükselecek olan 3 kripto para hangisi olacak merak konusu. İşte 2024 yılının adeta zirveye oynayacağı 3 kripto parası ve haberin detayları...

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Kripto paralara yönelik yeni düzenlemeler geliyor! Kripto hesabı olanlar mutlaka baksın!

Küresel finansal sistem içinde kullanımı giderek yaygınlaşan kripto paraların takibi, vergilendirilmesi ve kullanıcılarının korunmasına yoğunlaşan yeni düzenleme çalışmaları tüm dünyada büyük bir hız kazandı.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Şubat ayı küresel piyasalardaki belirsizlikler ile geçti. ABD Merkez Bankası Fed’in yüksek enflasyon endişesi nedeniyle faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi pay piyasalarını ve altını olumsuz yönde etkilerken, kripto paralar kazandırdı.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? İşte öne çıkan gelişmeler!

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? Kripto para piyasasında neler olduğuna dair gelişmeleri derledik. Kriptonun yönü nereye gidecek. İşte detaylar…  

Gümüş fiyatlarını gören şaşkına döndü! Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Talep patladı, peş peşe açıklandı!

Geçtiğimiz hafta, Uluslararası bir ticaret izleme raporuna göre, dünyanın gümüş açığına yöneldiğine dikkat çekildi. Peki gümüş fiyatlarını neler bekliyor? Gümüş fiyatları yükselecek mi? İşte yatırımcıların ve elinde gümüş olanların merak ettiği o soruların yanıtları...

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro resmen böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararından sonra euro yukarı yönlü hareket etmeye başladı. 20 TL sınırına kadar gelen euro yükselmeye devam ederken yatırımcılar ''euro yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro resmen böyle olacak!

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Piyasaların gözü bu kritik kararda! 3 gün sonra euro bu kadar olacak!

Ekonomi dünyasının gözü bu haftaki üç önemli kritik veride olacak. Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Euro dolar paritesi için uzman isimden açıklama geldi. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euroda dananın kuyruğu kopuyor. İşte ayrıntılar..

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş yanıtladı! Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın!

Gümüş fiyatları yükselirken yatırımcılar merakla gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yantı Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi. Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın!

Kripto paralar yükselecek mi Haberi

Kripto paralar yükselecek mi

Binance Ceo’su CZ ve Michael Saylor Bitcoin boğalarının geri döndüğüne dikkat çekti ve yatırımcılara Bitcoin'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bitcoin (BTC) boğalarının, Fed’in faiz artırımına ve durgunluk endişelerine karşın kripto para piyasasının yükselişe geçmesiyle geri döndüğü gündeme geldi.

Binance CEO’su konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Binance CEO’su “CZ”, MicroStrategy’den Michael Saylor ve Galaxy Investment’tan Mike Novogratz, FOMC toplantısından önce kripto piyasasının artışa geçtiğine vurgu yapıyor. 

Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne olacak? İşte kriptolardaki son durum ve Bitcoğin'le ilgili o açıklamalar...

Bitcoin (BTC) fiyatı Temmuz'da yüzde 29 yükseldi ve 2 ay süreden sonra 24 bin 294 dolar seviyesine çıktı. ABD Fed’in faiz artırımı ve negatif GSYİH raporu, yükselen olumlu duygular sebebiyle, piyasa rallisini düşüremedi. 

Teknolojioku'dan Mehmet Bayar'ın haberine göre; Kripto Korku ve...