06 / 05 / 2024

Evini arabasını satıp Bitcoin alan yatırımcılara son dakika! Terra depremi Bitcoin'in sonunu mu getirdi?

Evini arabasını satıp Bitcoin alan yatırımcılara son dakika! Terra depremi Bitcoin'in sonunu mu getirdi?

Kripto para ve Bitcoin fiyatları Terra krizi ile berber birden çöküşe geçti! Çöküşe geçen kripto paralar, toparlanmak için uğraşıyor. Peki, Bitcoin düşmeye devam edecek mi yoksa yükselişe mi geçecek? İşte bütün ayrıntılar...



Kripto para piyasasında yaşanan ve Bitcoin’in çöküşüne neden olan Terra (LUNA) depreminin ardından hasarlar düzeltilmeye çalışıyor. Piyasalarda yüksek enflasyon nedeni ile artan endişeler ve para politikalarının seyrine yönelik belirsizliklerin artmasıyla yatırımcıların güvenli liman arayışı sürüyor.

Kripto paralardaki sır, gün yüzüne çıktı; kripto paraların asıl düşüş nedeni belli oldu!

Finansmynetcom'da yer alan habere göre, risk iştahı azalan piyasalarda global borsaların tamamı haftayı satış baskısı altında geçirdi. Amerika Birleşik Devletleri'nde yüksek enflasyon ve ekonomik büyümeye ilişkin endişelere rağmen endeksler, haftanın son işlem gününde pozitif bir seyir izledi. S&P 500 endeksi yüzde 2.39 yükselerek 4.023,86 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 3.82 kazanç yaşayarak 11.805 puana yükeldi! Ancak buna rağmen New York’ta teknoloji şirketlerinin işlem gördüğü Naqdaq’ta haftalık kayıp yüzde 8’i bulurken bu senenin başından itibaren yaşanan gerileme yüzde 25’i geçti!

Peki, Bitcoin düşmeye devam edecek mi yoksa yükselişe mi geçecek? İşte bütün ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön