28 / 04 / 2024

Kripto paralarda parti bitti mi? Bitcoin'in çöküşü durmuyor! Dev şirketler de zarar ediyor...

Kripto paralarda parti bitti mi? Bitcoin'in çöküşü durmuyor! Dev şirketler de zarar ediyor...

Bitcoin ve Ethereum'daki büyük çöküş sürerken, kripto tabanlı iş modellerine sahip ya da kripto paraya büyük yatırım gerçekleştiren şirketler zarara uğramaya başladı. Kripto para partisi bitti mi? 



Bitcoin'in 20 bin doların altına düşmesiyle, kripto para piyasasında zor günler yaşanıyor. Riskli yatırım aracı olarak görülen ve yüksek oynaklık, denetimsizlik gibi sorunlar sebebiyle güvenli araçlar arayan yatırımcıların uzak durduğu kripto para piyasasında işler kötüye gidiyor.

Kripto paralarda parti bitti mi? Bitcoin in çöküşü durmuyor! Dev şirketler de zarar ediyor...

Merkez bankalarının para musluklarını kısmaya başlamasından sonra kriptolardaki çöküş hız kazandı. Mayıs'ta piyasanın karşılaştığı Luna ve Terra şokları sonrasında kriptolar, Fed başta olacak şekilde başlıca merkez bankalarının parasal sıkılaşmaya gitmesiyle beraber resmen çöküşe geçti. 

Peki kripto paralarda son durum ne? Kripto yatırımı yapmak mantıklı mı? İşte yatırımcıların merak ettiği o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön