27 / 04 / 2024

Bitcoin'in çöküşünü bilen analistten açıklama!

Bitcoin'in çöküşünü bilen analistten açıklama!

Birçok analist 2022 hakkında yorum yaptı. Bu yorumlardan birisi ise Bitcoin'in çöküşünü bilen analistten geldi.



Başta Bitcoin olmak üzere kripto para birimlerine ilişkin yorum ve analizler yatırımcılar için değerli olmaya devam ediyor.

Ünlü kripto para analisti Kapo, 2022'de aylar önce bir kripto para piyasası çöküşünü öngördü, şimdi bir Bitcoin (BTC) çöküşünü ve ardından bir Altcoin boğa piyasası öngörüyor. Tanınmış kripto para analisti Kapo, 565.900 Twitter takipçisine BTC'nin hisseleriyle piyasaya hakim olma konusundaki yeni planlarını açıkladı.

Bitcoin'e yatırım zamanı mı? O isim açıkladı!

BTC grafik çalışmasını daha da derinleştiren analist, piyasa değeri lideri Bitcoin'in 21.500 dolar civarında konsolide olacağını tahmin etti. Takipçilerine, BTC'nin 21.500 doların üzerine çıktığı bir senaryoda, 24.000-25.000 dolar seviyesine ulaşmadan önce 23.000 dolar civarında tutacağına inandığını söyledi. Ancak olası bir senaryoda BTC 21.500 doların altına düşerse, bunun daha derin bir düşüşün teyidi olacağını vurguladı ve yıl sonuna kadar para biriminin 13.725 dolara düşebileceğini tahmin etti.

Böyle bir çöküş, yatırımcıların piyasanın geri kalanını nasıl etkileyeceği konusundaki merak konusu olan BTC'nin şu anki fiyatı olan 20.533 dolardan yüzde 3'lük bir düşüş anlamına gelecek. büyük kripto para birimi BTC'nin yakın vadede mevcut seviyelerin önemli ölçüde üzerine çıkmasını beklemiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön