29 / 04 / 2024

3 kripto para 2024'te fırlatacak! Yatırımcılar merakla bekliyorlar, hangi kripto paralar zirveye çıkacak...

3 kripto para 2024'te fırlatacak! Yatırımcılar merakla bekliyorlar, hangi kripto paralar zirveye çıkacak...

Kripto para yatırımcıları merakla hangi paranın yükseleceğini bekliyorlar. 2024 senesinde yükselecek olan 3 kripto para hangisi olacak merak konusu. İşte 2024 yılının adeta zirveye oynayacağı 3 kripto parası ve haberin detayları...



Yeni yıl 2024 yaklaşırken, kripto para piyasası genel olarak bir artış trendinde ilerliyor. En önde gelen kripto para birimi Bitcoin'in 40 bin doların üzerine çıkması ile piyasanın toplam değerini 1.6 trilyon doların üzerine yükselmiş durumda olacağı belirtildi. Bu durumda da olumlu havadan ilham alarak, piyasa katılımcıları tarafından "her kuruşa değer" görülen kripto paraları...

2024 YILINDA YÜKSELİŞE GEÇECEK KRİPTO PARALAR

Bitcoin (BTC): Bitcoin, 2023'ün başından bu yana yüzde 160'lık bir artış kaydederek önemli bir seviye olan 43 bin doların üzerine çıktı. Ancak, Nisan 2024'te gerçekleşecek olan blok ödülü yarılanması etkinliği ve potansiyel bir spot Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) onayı gibi faktörlerle Bitcoin'in yükseliş rallisinden hala kazanç elde etmek mümkün olabilir.

karar.com'da yer alan habere göre; Şu anda en büyük kripto para, son 24 saatte yüzde 5'in üzerinde bir yükselişle 43 bin dolar civarında işlem görüyor. Bitcoin'in son 7 günde yüzde 2,63, son 30 günde ise yüzde 17,64 değerinin arttığı görülüyor.

Ethereum (ETH): En büyük ikinci kripto para olan Ethereum, 2023'te önemli kazançlar elde etti. ETH, yılı bin 200 doların altında başladıktan sonra 2 bin dolar seviyesini aşmayı başardı. Ethereum yatırımcılarının üçte ikisinden fazlası karlı durumda bulunuyor. ETH, şu anda yüzde 4,82'lik bir artışla 2 bin 233 dolardan işlem görüyor. Altcoin, son 7 günde yüzde 0,35, son 30 günde ise yüzde 14,21 değer kazandı.

#resim2>

Cardano (ADA): 2023 boyunca Bitcoin liderliğinde önemli kazançlar kaydeden Cardano, özellikle DeFi Llama verilerine göre büyüyen bir ekosisteme sahip. Cardano'nun ADA token'ının fiyatı, yazım sırasında son 24 saatte yüzde 7,11 artışla 0,5922 dolardan işlem görüyor. ADA'nın fiyatı son 7 günde yüzde 0,90 düşerken, son 30 günde yüzde 57,04 yükseldi.

Bu kripto paralar, özellikle önceki arttış trendlerini göz önünde bulundurarak 2024 senesinde de olumlu performans sergileme potansiyeline sahiptir. Fakat yatırım yapmadan önce dikkatlice araştırma yapmak ve piyasa koşullarını değerlendirmek önemlidir.

Bitcoin fiyatlarında güçlü yükseliş devam ediyor!

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin 17 ayın zirvesini görerek 35 bin doları aştı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön