27 / 04 / 2024

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 34 bin 300 dolar civarında işlem görmesiyle giderek güçlenen altcoin piyasasında BitTorrent (BTT) 24 saatte yüzde 21,08 oranında artış gösterdi. GALA yüzde 4,82 ile en fazla değer kaybeden coin oldu.



Kripto para piyasasındaki canlılık devam ediyor. Bitcoin’in (BTC) 34 bin 300 dolar civarında işlem görmesiyle giderek güçlenen altcoin piyasasında bir çok projede önemli hareketlenmeler yaşanmaya başladı.

34.300 doları gördükten sonra hem piyasaya moral getiren hem de kripto yatırımcısının içini rahatlatan BTC, altcoin’lere volatil anlar yaşatmaya devam ediyor. 28.000 dolar düzeyinden sonra aralıksız şekilde yükselişine rağmen henüz net bir şekilde düzeltme yapmayan kripto paraların öncüsü, bir çok altcoin’de hareketlilik yaşattı.

BTT ZİRVEYE OTURDU

En çok yükselen coin’ler listesinde son 24 saat içerisinde yüzde 21,08 artış sağlayan BitTorrent (BTT) zirveye çıktı. Yüzde 13,47’lik artışla THORChain (RUNE) ikinci sırada yer alırken, yüzde 10,43’lük yükselişle Arweave (AR) üçüncü sırada, yüzde 9,16’lık artışla Cosmos (ATOM) dördüncü sırada ve yüzde 6,65’lik artışla Solana (SOL) beşinci sırada yerini aldı.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

EN ÇOK DÜŞEN COİN: GALA

En fazla değer kaybeden coin’ler listesinin ilk sırasına Gala (GALA) yerleşti. GALA, son 24 saat içinde yüzde 4,82 düşerek zirveye çıktı. Ardından son 24 saatte yüzde 4,32 değer kaybeden Render (RNDR) gelirken, üçüncü sırada yüzde 3,23’lük düşüşle Injective (INJ), dördüncü sırada yüzde 1,54’lük düşüşle ApeCoin (APE) yerini aldı. Son sıraya ise yüzde 2,24’lük değer kaybıyla Maker (MKR) yerleşti.

50 MİLYON STRK HİBE EDİLECEK

coinkolik.com’un haberine göre Starknet Vakfı, ağın ilk günlerinde gelişimine katkıda bulunanlara 50 milyon STRK token tahsis edeceğini açıkladı. Erken Topluluk Üye Programı olarak adlandırılan bu program ile teknik tartışmayı teşvik eden, Starknet ile ilgili etkinlikler düzenleyen ve Starknet markalı içeriği düzenli olarak yayınlayarak bireysel katkıda bulunanlar ödüllendirilecek.

Starknet Vakfı açıklamasında, “Starknet eko sistemine çeşitli şekillerde katkıda bulunan bireyleri takdir etmeyi amaçlıyoruz. Bu katkı eko sistemi büyük ölçüde ve olumlu şekilde etkilemelidir” ifadesi kullanıldı.

Bu token’ların 15 Nisan 2024’te kullanıma sunulması bekleniyor. Token’ların çoğunluğu Starknet Vakfı’na tahsis edilirken, yüzde 32,9’u temel katkıda bulunanlara ve yüzde 17’si yatırımcılara verilecek. ECMP programı ise vakfa tahsis edilen token’ları dağıtma planının bir parçası olacak.

 


 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön