28 / 04 / 2024

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.



Çok kısa sürede yüzde 25’ten fazla yükselmesine rağmen fiyat hareketini koruyan Bitcoin (BTC), kripto endüstrisini parlatmayı sürdürüyor. 28.000 dolardan bu yana aralıksız olarak yükselen BTC, fiyatını sağlam bir şekilde korumasıyla öne çıktı. 35.300 doların temas edilmesine rağmen az bir miktar geri çekilen kripto paraların lideri, boğa sinyallerini her geçen gün yükseltiyor. ETF‘lerin piyasaya ve kripto yatırımcısına vermiş olduğu güven, sektörde pozitif bir hava sağladı. Kripto endüstrisine dair onlarca veri, BTC öncülüğünde pozitif olarak seyretmeye başladı.

ETF konusunun gündem olmasıyla beraber güç bularak sert bir yükseliş yaşayan BTC, 34.000 dolar bandında işlem görmesiyle hem altcoin piyasasına hem de yatırımcılara güven veriyor.

Haftalık açılışın da pozitif olmasıyla birlikte daha çok ivme yakalayan BTC, hangi altcoin’lerde volatilite yarattı?

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

EN ÇOK YÜKSELEN COİN’LER

coinkolik.com’un haberine göre en fazla değer artışı yaşayan coin’ler listesinde son 24 saatte yüzde 51,62 oranında yükseliş yaşaşayan Mina Protocol (MINA) zirvede bulunuyor. Yüzde 21,63’lük artışla Conflux (CFX) ikinci sıraya yerleşirken, yüzde 9,09’luk artışla Chainlink (LINK) üçüncü sırada, yüzde 7’lik artışla dYdX (DYDX) dördüncü ve son olarak yüzde 6,07’lik artışla Casper (CSPR) beşinci sırada yer aldı.

KAYBEDENLER LİSTESİ

En çok değer kaybeden coin’ler listesinin ilk sırasına Maker (MKR) yerleşti. MKR, son 24 saatte yüzde 7,88 düşerek zirveye çıktı. Ardından Stacks (STX) geldi. STX, son 24 saatte yüzde 6,67 değer kaybına uğradı. Üçüncü sırada yüzde 5,88’lik düşüşle Pepe (PEPE), dördüncü sırada yüzde 5,51’lik değer kaybeden Bitcoin SV (BSV) yer aldı. Son sıraya ise yüzde 5,46’lık değer kaybıyla GMX (GMX) yerleşti.

TELLOR 10 DOLARDAN 110 DOLARA!

Düştü düşecek denilen Tellor (TRB), son yükselişle beraber iki ay içerisinde 10 dolardan 110 dolara çıkış kaydetti. Piyasa koşulları birçok altcoin’in yükselmesine neden oldu. Bunlardan bazıları ise piyasadan ayrışarak sansasyonel yükselişler gösterdi. TRB, 25 Ağustos’ta 10 dolar seviyelerinde alıcı bulurken, 25 Ekim itibariyle 110 dolar düzeyini gördü. TRB’nin iki aylık yükselişi yüzde 1100 seviyesine çıktı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön