16 / 05 / 2024

Bitcoin’de yükseliş için bu tarihi işaret edildi! Kripto para yatırımcıları dikkat!

Bitcoin’de yükseliş için bu tarihi işaret edildi! Kripto para yatırımcıları dikkat!

Kripto para topluluğunun en popüler fenomenleri arasında yer alan TechDev, Bitcoin’de yükseliş için bu tarihe işaret etti...



Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, DevTech’ bu endeksin yerel zirvesinin 2024 yılının Nisan ayında geleceğini kaydetti. Yine verilen bilgiye göre, ünlü fenomen, Bitcoin’in bu tarihten itibaren yeni bir ralliye başlayabileceğine de inanıyor.

Bitcoin’de yükseliş için bu tarihi işaret edildi! Kripto para yatırımcıları dikkat!

Kripto Paralarda Boğa Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

DevTech, BTC yükselişi için 2024 yılını bekliyor. Verilen detaylara göre, uzmanlar ise yükseliş için en önemli şart olarak faiz oranlarını işaret ediyor. Piyasanın sık sık konuştuğu genel senaryo, FED’in 2023 yılının Mart ayında faiz artışlarını tamamlayıp yılın 3. çeyreğinde resesyon sebebiyle para politikasının yeniden gevşetmesi üzerine.

Kripto para piyasası için müjde!

Bitcoin madencileri ABD'de faaliyetlerini durdurdu!

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön