27 / 04 / 2024

Bitcoin'e noel dopingi!

Bitcoin'e noel dopingi!

Bitcoin, son 24 saatte yüzde 6 yükselerek 51 bin 500 doları geçti. Uzman isimler kripto paraların tatilleri sevdiğini ve yükselişe geçtiğini belirtiyor...



Bitcoin iki haftanın ardından tekrar 50 bin dolar seviyesinin üzerini test etti. Sözcü Gazetesi'nden Mehtap Özcan Ertürk'ün haberine göre; Kasım'da 69 bin dolar ile rekora ulaşan Bitcoin, Aralık'ın başlarında 42 bin dolara kadar düşmüştü. Dipten gelen alımlar sonrasında bir süre yön arayışına devam eden Bitcoin, son 24 saatte yüzde 6 değerlenerek 51 bin 500 doları seviyesini geçti. 

Bitcoin e noel dopingi!

NOEL YÜKSELİŞİ  

Son artışla beraber ise kripto para piyasalarında boğa beklentileri tekrar konuşulmaya başlandı. Yatırımcılar Bitcoin'de 53 bin ve 55 bin dolar seviyesine dikkatlerini vermiş durumda. Ethereum da bir günde yüzde 5.3 değer kazanarak 4.149 dolara kadar yükseldi. 

Bitcoin e noel dopingi!

Yabancıların Noel tatiline çıkmasının kripto paralara pozitif yansıyabileceğine dikkat çeken Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, “Kripto para piyasası tatil haberlerini pandemi dönemindeki kapanmalardan bu yana seviyor. Noel tatilinin başlaması ile beraber birçok kişinin kripto para piyasasına uğraması bekleniyor. Bitcoin hassasiyeti endekslerinin yükselişe geçmesi ve yeni alımlar için para girişlerinin artması yükseliş senaryosunu destekliyor” açıklamasında bulundu.

Diğer taraftan ABD'nin sermaye piyasaları regülatörü SEC, fiziki destekli iki Bitcoin borsa yatırım fonu (BYF) için gelen başvuruları, bazı zorunlulukları yerine getirememeleri sebebiyle reddettiğini açıkladı.

Kripto para yasası meclise gelmek için gün sayıyor!

Kripto paralarda boğa sezonu geliyor mu?

Kripto paraları yasaklayan ülke sayısı artıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön