27 / 04 / 2024

Yatırımcılar Bitcoin'e yönelebilir!

Yatırımcılar Bitcoin'e yönelebilir!

Bank of America araştırmasına göre yatırımcılar Bitcoin'e yönelebilir.



Bank of America araştırmasına göre yatırımcılar Bitcoin'e yönelebilir.

Çalışma, Bitcoin'in geleneksel finansal piyasalarla ilişkisinin değişebileceğini ve yatırımcıların Bitcoin'i güvenli liman varlığı olarak görmelerine yol açabileceğini belirtiyor.

Bank of America Stratejistleri, Bitcoin’i Ele Aldı

Bank of America stratejistleri Arkesh Shah ve Andrew Moss tarafından yapılan araştırmaya atıfta bulunan Bloomberg, altın ve kripto piyasaları arasındaki korelasyonun 8 olduğunu bildirdi Mart ayından bu yana sıfırdan 0,5'e yükseldiğini söyledi.

S&P 500, 0,69’a ulaşırken Nasdağ ise 0,72’ye ulaştı.

Moss ve Shah, yatırımcıların Bitcoin'i makro belirsizlik ortamında güvenli bir liman olarak görebileceklerini açıkladı.

Yeni veriler, kripto para birimlerinin borsayı takip etme eğiliminde bir kayma olduğunu gösteriyor.

Bloomberg analisti Mike McGlone, Bitcoin'in olgun bir varlık haline geldiğini ve önümüzdeki dönemde S&P 500 endeksinden daha iyi performans gösterebileceğine inandığını belirtiyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön