01 / 05 / 2024

Bitcoin'e olan ilgi 12 ayın zirvesinde! Değeri düşüyor ama araştırmalar artıyor! Dev kriptoda neler oluyor? 

Bitcoin'e olan ilgi 12 ayın zirvesinde! Değeri düşüyor ama araştırmalar artıyor! Dev kriptoda neler oluyor? 

Google Arama'larda 'Bitcoin' anahtar kelimesine olan ilgi, 100'lük bir popülerlik puanıyla 12 ayın en yüksek seviyesini gördü. 



Geçtiğimiz sene boyunca, Bitcoin'e ( BTC ) ilgi arttı ve kripto para birimi, önemli düzeltmelere ek olarak tüm zamalnarın en yüksek seviyesiyle karakterize edilen dalgalı seyretti. 

Bitcoin e olan ilgi 12 ayın zirvesinde! Değeri düşüyor ama araştırmalar artıyor! Dev kriptoda neler oluyor? 

Bitcoin'deki oynaklık şu an da en yüksek seviyesinde ve dev kriptonun bir sonraki fiyat hareketiyle ilgili spekülasyonlar da artıyor.

Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin'e ilgi artıyor mu? Bitcoin'i neler bekliyor? İşte milyonlarca yatırımcının yanıtını araştırdığı o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön