02 / 05 / 2024

bitcoin tahmin

bitcoin tahmin

Google Arama'larda 'Bitcoin' anahtar kelimesine olan ilgi, 100'lük bir popülerlik puanıyla 12 ayın en yüksek seviyesini gördü. 

Bitcoin ne zaman 30 bin dolar olacak? Analistler tarih verdi. Hemen bakın!

Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin (BTC), istikrarlı bir şekilde yükselerek 27,000 doların üzerine çıktı. Analistler fiyatın Ekim 2023’te 30,000 dolara, hatta 32,000 dolara kadar yükseleceğini tahmin ediyor.

Yapay zeka, 2023 sonunda Bitcoin fiyatını tahmin ediyor!

Yapay zeka, son dönemde sert yükseliş yaşayan Bitcoin için 2023 yılı sonu için fiyat tahmini açıkladı.

Altını olanlar dikkat! Bu defa bambaşka bir tahmin geldi

Fed faizi 50 baz puan artırarak yüzde 4,50'ye çıkarttı. Altın ve Bitcoin fiyatları ile ilgili kritik tahmin yapıldı. İşte tüm detaylar...

Bitcoin'de şok eden tahmin! Ağustos sonunda bu rakama ulaşacak! Hemen bakın!

Bitcoin'deki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin'i neler bekliyor? İşte Bitcoin ve kripto paralarla ilgili dikkat çeken o tahminler...

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto parası olanlar dikkat! 

Kripto para piyasasının devi Bitcoin, 8 Haziran tarihinden bu güne ilk defa 22 bin doları aşarak toparlanmaya başladı. Peki Bitcoin neden yükseldi? Bitcoin'i neler bekliyor? İşte kripto piyasasındaki son gelişmeler...

Bitcoin'de kritik Temmuz açıklaması! Yatırımcılara şok! Bu seviyeye ulaşacak! 

Kripto topluluğu, 31 Temmuz 202 tarihi için kriptoların devi Bitcoin ile ilgili çarpıcı bir tahminde bulunarak yatırımcıların dikkatini çekti. Peki Bitcoin yükselir mi, düşer mi? Bitcoin'de neler olacak? Bitcoin değerlenir mi? İşte Bitcoin'le ilgili dikkat çeken o tahmin... İşte ayrıntılar..

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı! 

Milyonlarca yatırımcı kripto para piyasalarında yaşanan son dakika gelişmelerini ve uzmanların Bircoin ile kriptolara ilişkin açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki Bitcoin'de son durum nasıl? Bitcoin ve diğer kriptoları neler bekliyor?

Bitcoin 10 bin dolara mı düşecek? Şok tahmin geldi!

Doubleline Capital CEO'su Jeffrey Gundlach, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin fiyatının 10 bin dolara düşmesinin kendisini şaşırtmayacağını dile getirdi.

Bitcoin Haziran'da şaha kalkacak! Kriptolar için bomba tahmin! 

Yüzde 80 tarihsel doğruluğa sahip olan kripto topluluğu 30 Haziran 2022'ye ilişkin Bitcoin fiyatı tahminini açıkladı. 

Bitcoin kaç bin dolara kadar düşecek? Korkutan tahmin gerçek mi oluyor?

Kripto para piyasası büyük bir düşüş yaşarken, Bitcoin için yapılan tahminler ise 30 bin doların altına ineceği yönünde. Rakamın ne kadar dibi göreceği ise merak konusu olurken, 21 dolar seviyesine kadar bir gerileme yaşanabileceği tahminler arasında.

Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi? Kritik tahmin geldi...

BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes, Bitcoin'in teknoloji hisseleri ile korelasyonunun rekor seviyelere ulaştığını ve kripto para biriminin değerinin Haziran ayında 30 bin dolara kadar yükselebileceğini söyledi.

Efsane analist Bitcoin yatırımcılarını uyardı! Bitcoin’in bu seviyelere düşmesi kaçınılmaz...

2018'deki ayı piyasasının dibini doğru tahmin eden efsane kripto para analisti, Bitcoin yatırımcılarına yeni bir uyarıda bulundu. Efsane analist, BTC’nin 30.000 dolarlık desteği kırma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi...

Bitcoin'le ilgili şok tahmin! Dikkat! Şubat sonunda...

Kripto paraların devi Bitcoin'in yükselip yükselmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Twitter'daki kripto para topluluklarında bulunan kişilerden ilginç bir Bitcoin tahmini çıktı. 

bitcoin tahmin Haberi

bitcoin tahmin

Geçtiğimiz sene boyunca, Bitcoin'e ( BTC ) ilgi arttı ve kripto para birimi, önemli düzeltmelere ek olarak tüm zamalnarın en yüksek seviyesiyle karakterize edilen dalgalı seyretti. 

Bitcoin'deki oynaklık şu an da en yüksek seviyesinde ve dev kriptonun bir sonraki fiyat hareketiyle ilgili spekülasyonlar da artıyor.

Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin'e ilgi artıyor mu? Bitcoin'i neler bekliyor? İşte milyonlarca yatırımcının yanıtını araştırdığı o soruların yanıtları...

BİTCOİN'E OLAN İLGİ 12 AYIN ZİRVESİNDE 

Finans analizleri ile bilinen Finbold tarafından aktarılan verilere göre, geçen hafta itibariyle, Google Arama'nın " Bitcoin " anahtar kelimesine olan ilgisinin, 100'lük bir popülerlik puanıyla 12 ayın en yüksek seviyesini gördüğü ortaya çıkıyor. 

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre; özellikle El Salvador 100 ile Bitcoin'e en fazla ilgi gösteren ülkelerde zirveye yerleşti....