02 / 05 / 2024

Yapay zeka, 2023 sonunda Bitcoin fiyatını tahmin ediyor!

Yapay zeka, 2023 sonunda Bitcoin fiyatını tahmin ediyor!

Yapay zeka, son dönemde sert yükseliş yaşayan Bitcoin için 2023 yılı sonu için fiyat tahmini açıkladı.



Kripto para piyasası, piyasa değerine göre en büyük merkezi olmayan finans (DeFi) varlığı olan Bitcoin'de (BTC) geçen haftaki ralliyi güçlendirerek kripto tüccarlarına ve yatırımcılara gelecekteki fiyat hareketleri hakkında fikir veriyor.

Yapay zeka, 2023 sonunda Bitcoin fiyatını tahmin ediyor!

Yapay zeka, 2023'ün sonu için Bitcoin fiyatını tahmin ediyor!

Bu bağlamda Finbold'un 21 Şubat'ta elde ettiği verilere göre, finansal tahmin platformu CoinPriceForecast üzerinde makine öğrenme teknikleri kullanılarak yapılan tahminler, 2023 yılı sonuna kadar Bitcoin fiyatında önemli bir artış gösteriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön