05 / 05 / 2024

Bitcoionde ralli ne zaman başlayacak? Analistlerin yorumu bakın ne oldu?

Bitcoionde ralli ne zaman başlayacak? Analistlerin yorumu bakın ne oldu?

3 ünlü analist, Bitcoin için önemli tahminlerde bulundu: Ralli başlangıcı mı? Yatırımcılar nasıl hareket etmeli? Bu durumda ne yapılmalı?



Bitcoionde ralli ne zaman başlayacak? Analistlerin yorumu bakın ne oldu?

Kaleo, Bitcoin için 2023 yılında yeni bir zirve öngörüyor.

Kaleo, Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda yükseliş trendine devam edeceğini ve 2023 yılında yeni bir zirve noktasına ulaşacağını öngörüyor. Bu tahmin kripto para birimi piyasasındaki yatırımcılar ve uzmanlar arasında merak uyandırıyor.

 Kaleo’nun açıklamasına göre, Bitcoin için büyük bir talep ve benimsenme söz konusu olduğundan, fiyatının da katlanarak yükselmesi kaçınılmaz olabilir. Bu nedenle  kaleo, yatırımcıların Bitcoin piyasasını dikkatle takip etmeye ve gelecekteki fırsatları kaçırmamaya dikkat etmeleri gerektiğini vurguluyor.

Kripto para birimi piyasasının önde gelen analistlerinden Kaleo, Bitcoin’in yükselişine ilişkin olumlu tahminlerini açıkladı. 587.400 takipçisiyle Twitter’da etkili bir duruş sergileyen Kaleo, BTC’nin 40.000 dolar fiyat seviyesine doğru tırmanacağını öngörüyor. Bu hedefe ulaşmak için Bitcoin’in mevcut seviyelerinde güçlü bir destek noktası olan 27.000 dolar düzeyinin geri alınması gerektiğine dikkat çekiyor. 

Kripto paralar dipten çıkmak için işaret arayışında! Bitcoin'de son durum ne? 

Seçim sonrası bitcoin'de durum ne? 15 Mayıs 2023 bitcoin ne kadar oldu?

Kripto neden dalgalı seyrediyor? Bitcoin düşüş sebebi ne?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön