13 / 05 / 2024

Black Friday indirimleri başlıyor! Zara, Mango, Bershka ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Black Friday indirimleri başlıyor! Zara, Mango, Bershka ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Türkiye'de "Efsane Cuma", "Muhteşem Cuma" isimleri ile uygulanan, Black Friday için geri sayım başladı. Alışveriş yapmayı seven vatandaşların fırsat olarak gördüğü günler arasında yer alan Black Friday başlıyor. Zara, Mango, Bershka'da ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!



BLACK FRİDAY MARKA MARKA İNDİRİM GÜNLERİ

Black Friday indiriminde tüm sevilen markalar yer alıyor. Black Friday indiriminde yer alan markaların ve indirim oranlarını haberimizde derledik. 

Black Friday indiriminde; Zara, Bershka, Straparius, Pull and Bear, Oysho, Massimo Dutti indirimi 24 Kasım tarihinde onlinne üzerinden 25 Kasım'da da mağazalarda başlayacak.  Çoğu üründe yüzde 30,40 ve 50'ye varan indirim bekleniyor.

Black Friday indirimleri başlıyor! Zara, Mango, Bershka ve Pull and Bear da indirim tarihleri belli oldu!

Mango indirimi ise dün başlayıp 22 Kasım yani bugün mağazalarda başladı ayrıca inditex ürünleri gibi 1 günlük değil bir hafta boyunca devam edecek. 

H&M her gün bir kategoride indirim yaparak yüzde 40 oranında indirim yapması bekleniyor.  İpekyol Twist grubu yüzde 50'ye varan indirime ek olarak +20 indirim daha yapıyor.   Koton, LCW, Mavi, Adidas, Nike, GAP hemen hemen tüm markalar Black Friday indirimi uyguluyor.

PlayStation Store’da Black Friday çılgınlığı başladı! İşte indirime giren oyunların 19 Kasım 2022 fiyat listesi
Media Markt’ta şahane kasım indirimleri başladı! Hangi ürünler indirime girdi? İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi
İnternetten alışveriş yaparken dikkat… İndirim oyununa gelmeyin!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön