29 / 04 / 2024

BMW Gran Coupe özellikleri ile göz kamaştırıyor. Peki fiyatı ne kadar?  İşte 7 Eylül 2022 fiyatı

BMW Gran Coupe özellikleri ile göz kamaştırıyor. Peki fiyatı ne kadar?  İşte 7 Eylül 2022 fiyatı

BMW 218i Gran Coupe ve BMW 216d Gran Cope performans odaklı estetiği ve yüksek teknolojisi ile kusursuz sürüş sağlıyor. BMW 218i Gran Coupe ve BMW 216d Gran Cope’nin 7 Eylül 2022 tarihli güncel fiyatları.



Alman otomobil devi BMWnin en çok tutulan modellerinden BMW 2 serisi Gran Coupe otomobil tutkunlarının hayalini süslüyor. BMW 218i Gran Coupe ve BMW 216d Gran Cope performans odaklı estetiği ve yüksek teknolojisi ile kusursuz sürüş sağlıyor. BMW 218i Gran Coupe ve BMW 216d Gran Cope’nin 7 Eylül 2022 tarihli güncel fiyatları.

 BMW Gran Coupe özellikleri ile göz kamaştırıyor. Peki fiyatı ne kadar?  İşte 7 Eylül 2022 fiyatı

Yüksek teknoloji kusursuz sürüş dinamiği 

BMW 2 Serisi Gran Coupe, kompakt sınıfa cesur bir karaktere sahip yepyeni bir otorite kazandırıyor. İddiasını gözler önüne seren en önemli şey ise tavizsiz ve performans odaklı estetiği. Bu otomobil şık olmak yerine ölçüsüzlüğü, geleneksel olanın yerine bireyselliği ve sıradan olanın yerine olağanüstü olmayı tercih ediyor. Yüksek teknolojisi ve kusursuz sürüş dinamikleri sayesinde BMW 218i Gran Coupé ve BMW 216d Gran Coupé diğerlerinden kolaylıkla ayrılıyor ve kendi yolunu çiziyor.

BMW 2 serisi Gran Coupe kusursuz iç ve dış tasarımıyla öne çıkıyor. BMW Böbrek Izgaraları, LED farlar ve stop lambaları, çerçevesiz kapıları, güçlü omuzları ve sportif arka bölümü ile iç tasarıma da yansıyan gerçek gücü ifade ediyor. Işıklı iç kaplamalar ve opsiyonel spor koltuklarla birlikte sürücü odaklı kokpit, aynı oranda ayrıcalık ve dinamizm sunan bir ortam oluşturuyor. Aynı zamanda standart olarak sunulan BMW Live Cockpit Professional 10,25 inç boyutunda bilgi ekranı ve 10,25 inç boyutunda kontrol paneli ekranı ile dijital bir deneyim sunuyor.

Servotronic M Sport direksiyon 

7 ileri Steptronic şanzımanı ile akıcı vides değişimi sağlayan Gran Coupe, Servotronic M Sport direksiyon ile de otomobili hassas şekilde yönlendirmenizi sağlıyor.

 


 


Geri Dön