01 / 05 / 2024

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.



Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi önlemleri en üst seviyeye çıkardı. Ege ve Akdeniz kıyılarında bu yılın en yoğun sezonunun geçeceği öğrenildi. En büyük yoğunluğu Bodrum yaşarken, Fethiye, Marmaris, Ula, Datça ve Akyaka gibi tatil yörelerinde de yoğunluk yaşanmaya başlandığı öğrenildi. Muğla'nın tüm turistik ilçelerine yaklaşık 2,5 milyon tatilcinin gelmesi bekleniyor. Yetkililer rezervasyonsuz bölgeye gidenlerin geri dönme ihtimali olduğunu belirterek, bayramlarının kabus olmaması için tatilcilere rezervasyon yaptırmadan yola çıkılmaması yönünde uyarılarda bulundular.

OTELLER DOLDU

Bayram tatilini Bodrum'da geçirmek isteyen vatandaşlar rezervasyon yaptırdığı otelleri doldurdu. Tatili fırsat bilen vatandaşlar oteller başta olmak üzere apart ve pansiyonlarda boş yer bırakmadı. Jandarma ve emniyet güçleri Bodrum'da giren çıkan tüm araçların kontrollerini sıklaştırdı.

Bodrum'a yurt genelinden tatilcilerin yanı sıra yurt dışından gelen gurbetçilerin de yoğun ilgi gösterdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön