27 / 04 / 2024

Bodrum Frame Suites'te daireler 500 bin Euro'ya!

Bodrum Frame Suites'te daireler 500 bin Euro'ya!

Vithome İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Frame Suites projesi satışa çıktı. 50 milyon euro yatırım bedeline sahip projede daire fiyatları 500 bin Euro'dan satılıyor.



Vithome İnşaat’ın yaptığı ‘Frame Suites Bodrum’ projesi, Gümbet Mahallesi, Asarlık Mevkii’ndeki Adnan Menderes Caddesi’nde 10 bin 600 metrekarelik arazi üzerinde bulunuyor. Şehir merkezine 5 dakika olan proje dün bir koktey ile tanıtıldı. Kokteyle, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Vithome İnşaat Başkanı Hataylı işadamı Halit Yağcıoğlu ile kardeşi Osman Yağcıoğlu, projenin yapıldığı arazinin sahibi Malatyalı işadamları Turan Eriş ile babası Kadir Eriş ve 400 davetli katıldı.


TÜMÜ DENİZİ GÖRÜYOR 

Frame Suites Bodrum’un, Bodrum’da hayata geçirdikleri ilk projeleri olduğunu belirten Halit Yağcıoğlu, 20 yılı aşan tecrübe ve birikimlerini, ekip ruhu ile harmanlayarak bu projeyi taçlandırdıklarını söyledi. Projenin tam olarak önümüzdeki yıl biteceğini ifade eden Yağcıoğlu, “Detayları önemseyerek, özenli çizgiler ve kaliteli malzemeler ile eksiksiz bir yaşam alanı tasarladık. Bütün dairelerin ortak özelliği tam deniz manzaralı, olması” dedi.


www.framesuites.com.tr/


Posta


Geri Dön