29 / 04 / 2024

Bodrum Solemar Adabükü projesi!

Bodrum Solemar Adabükü projesi!

Firma: Seba İnşaat ve Hedef İnşaat

Proje: Solemar Adabükü

Hedef İnşaat ve Seba İnşaat imzası taşıyan Bodrum Solemar Adabükü projesi alanları 103 metrekare ile 213 metrekare arasında değişiklik gösteren villalardan oluşuyor. Projenin mayıs ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.



Toplam 134 adet villanında yer aldığı  Solemar Adabükü  Konutları Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 180 bin bin euro ile 560 bin euro arasında değişiyor.


Banka kredisine uygun olan Solemar Adabükü Villaları 2+1'den 5+1'e kadar farklı seçeneklerden meydana geliyor. Projenin teslim tarihi 2015 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi.


Bodrum Solemar Adabükü projesi 7/24 güvenlik hizmeti, bilardo, restaurant, jeneratör ve su depoları, sauna, masaj odaları, golf arabaları ile ulaşım, plaj voleybolu ve  beach bar, uydu yayın sistemi, profesyonel bir fitness ve plates salonu gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Solemar Adabükü ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 30 peşin ödeme yapılıyor, kalan yüzde 70'lik kısım ise firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Proje Hedef İnşaat ve Seba İnşaat ortaklığında inşa ediliyor.


Satışları devam eden Solemar Adabükü Bodrum Konutları 'nın sosyal alanları arasında ayrıca; 3 adet yüzme havuzu ve çocuk havuzu, plaj, plajda aile locaları, tenis ve basketbol sahası, masa tenisi, fiber internet alt yapısı, siteye özel iskele, cafe, Tv seyir terası, açık ve kapalı alan çocuk oyun parkları 

yer alıyor. 


Solemar Adabükü ulaşım!

Satış ofisi adres: 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü/Bodrum


Solemar Adabükü satış ofisi 

Telefon: 0530 115 90 40 – 0530 115 90 41

Web Adresi: www.solemar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön