11 / 05 / 2024

Solemar Adabükü villa fiyatları

Solemar Adabükü villa fiyatları

Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükselen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Solemar Adabükü villa fiyatları 185 bin Eurodan başlıyor.

Muğla Solemar Adabükü satış ofisi!

Muğla Solemar Adabükü satış ofisi ile 0530 115 90 40 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Toplam 134 adet villadan oluşan projede 36 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Muğla Solemar Adabükü nerede?

Solemar Adabükü'nde konutların büyüklükleri 103 metrekare ile 213 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Muğla Solemar Adabükü nerede?

Bodrum Solemar Adabükü projesi!

Hedef İnşaat ve Seba İnşaat imzası taşıyan Bodrum Solemar Adabükü projesi alanları 103 metrekare ile 213 metrekare arasında değişiklik gösteren villalardan oluşuyor. Projenin mayıs ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Kiralık villa arayanlar dikkat!

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kiralık villa arayanların sayısı bir hayli arttı. Talebin artması ile birlikte dolandırıcılar bu durumu fırsata çevirdi. Peki, villa kiralarken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Kiralık villa fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını devreye soktu. Kovid-19 önlemleri kapsamında kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler kiralık villaları tercih ediyor. Artan talepler sebebiyle villa kiralarının fiyatları da uçtu.

Pelican Hill Evleri'de 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi tarafından Pelican Hill Villa yerleşim alanı içerisinde yer alan 870.893 metrekarelik villa 10 milyon TL'ye satışa çıktı. Gayrimenkulün ihalesi 16 Şubat 2020 günü gerçekleşecek.

Koronavirüse karşı yeni tatil tercihi: Kiralık villa!

Bayram sebebiyle sahillere akın eden yerli turistin tercihi bu yıl butik tatilden yana oldu. Villa, apart daire, butik otel ve yatlar yüzde 100 dolarken, açık olan büyük oteller de yüzde 60’a yaklaştı. Ege Bölgesi ise tatilin gözdesi oldu. 

Şile ve Tuzla'da kiralık villa tarzı evlere talep yüksek!

Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken İstanbul'un farklı ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, Şile ve Tuzla'da bulunan kiralık villa tarzı eşyalı evler kiralamaya başladı...

Hintli milyarder Vijay Mallya gökdelenin tepesine 20 milyon dolarlık villa yaptı!

Hintli milyarder Vijay Mallya, Hindistan'ın Bangalore kentindeki gökdelenin tepesine 20 milyon dolarlık villa yaptırdı. Yerden 120 metre yükseklikte bulunan ve 360 derece manzaraya sahip lüks konut için 'Gökyüzündeki beyaz saray' yakıştırması yapılıyor...

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Ebru Şallı'dan '1.5 milyon dolarlık villa' iddialarına yanıt!

Eşinin düğün hediyesi olarak 1.5 milyon dolarlık villa aldığı iddialarını yalanlayan Ebru Şallı, "Bana tencere, tava alınması daha çok hoşuma gidiyor" dedi.

Tolgahan Sayışman'dan oğluna 6,5 milyon liralık villa yatırımı! 

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi oğulları Efehan geçtiğimiz Mayıs ayında dünyaya gelmişti. Çift, oğullarına yatırım olarak Beykoz’dan 6,5 milyon liralık bir villa satın aldı…

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

Tatilcilerin tercihi kiralık villa!

Tatilcilerin alternatif bir yöntemi olan villa kiralamaya olan ilgi bu yaz da artmaya başladı. Lüks durumuna göre haftalık 800 TL’den başlayan kiralık villa fiyatları 30 bin TL’ye kadar ulaşıyor.

Solemar Adabükü villa fiyatları Haberi

Solemar Adabükü villa fiyatları

Ortak kullanım alanları arasında Solemar Adabükü projesinde kafeterya, mini market, cafeler, hobi odaları, iskele, havuz, bar, deniz kenarı barı yer alıyor.  


Villa büyüklüklerinin 103 metrekareden başlayıp, 213 metrekareye kadar yükselerek tasarlandığı projede Hedef İnşaat ve Seba İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilen projede villa tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 30 peşinat ödendiğinde; kalan yüzde 70'lik kısım için 36 ay taksitlendirme yer alan projede peşin ödemelerde indirim uygulanıyor.


Solemar Adabükü villa fiyatları 185 bin Eurodan başlangıç göstererek satışa sunuluyor. Proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor.


Muğla Solemar Adabükü adres bilgileri:4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü/Bodrum


Solemar Adabükü iletişim

Telefon:...