29 / 04 / 2024

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi. İşte verilen teklifler...



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Muğla ilijnin Bodrum ilçesi Gökçebel Mahallesi'nde yer alan  577 ada 213, 214, 216 ve 219 parsel numaralı toplam 28 bin 277 metrekare yüzölçümlü taşınmazların bir bütün olarak özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifi 210 milyon 500 bin TL ile Yonpaş Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi verdi.

Bodrum daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, aynı mahallede yer alan 8 bin 30 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde ise en yüksek teklifi 200 milyon TL ile Mui İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi verdi.

Kiler GYO'dan ÖİB'in Halkalı'daki arsası için 390 milyon TL'lik teklif!

ÖİB  Adana  Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

ÖİB'den 6 ildeki taşınmazın satışına onay!


Geri Dön