09 / 05 / 2024

BofA, Türkiye için enflasyon tahminini yükseltti!

BofA, Türkiye için enflasyon tahminini yükseltti!

Bank of America Securities (BofA) ekonomistleri, Türkiye'ye ilişkin olarak paylaştıkları raporda enflasyon tahminlerini yukarı yönlü revize ederek 14 puan yükseltti. Dolar için de 31 TL'yi öngördü.



ABD BANKASININ FAİZ GELİRİ 14,2 MİLYAR DOLAR!

Bu arada Bank of America'nın net faiz geliri ikinci çeyrekte %14 artışla 14.2 milyar dolara yükseldi. Bank of America, ilgili bölümde 7.10 milyar dolar (Hisse başına 88 sent) kâr açıklarken, geçen yıl aynı dönemde 5.93 milyar dolar kar etmişti. (Hisse başına 73 sent kâr) ABD'nin en büyük yatırım bankası olan JPMorgan'ın da ikinci çeyrekteki kârı müşterilerin faiz ödemelerindeki artışın ve First Republic Bank'ın satın alımının getirdiği destekle % 67 oranında artış sağlamıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön