29 / 04 / 2024

Borcu olanların dikkatine! Yapılandırma süresi uzatıldı

Borcu olanların dikkatine! Yapılandırma süresi uzatıldı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yapılmış olan açıklamada 31 Aralık 2020'de takipte borcu olan ortaklara defaten ya da taksitlendirme şartı ile birlikte sağlanan yapılandırmanın süresini uzattı.



Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerince (Tarım Kredi), milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren yazılı bir açıklamada bulundu.  Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, yapmış olduğu yazılı açıklama ile birlikte, 31 Aralık 2020'de takipte borcu olan ortaklara defaten ya da taksitlendirme şartı ile birlikte sağlanan yapılandırmanın süresini uzattı.

Tarım Krediden yapılan yazılı açıklama kısaca şunu durumu açıklamakta: Söz konusu yapılandırmada 31 Aralık 2020 ve aynı şekilde daha eski vadeli kredi borçlarının tek seferde ödenmesi durumunda mevcut borçtaki birikmiş temerrüdün faizinin silineceği kayıtlara geçti.

Bu kapsam dahilinde bulunan borçlarını tek seferde ödeme imkanı bulunmayan ortaklara ise, 60 aya kadar faizsiz taksitlendirme olanağı tanındığı ifade edilmiş olan açıklamada, şu ifadeleri kullanıldı:

Borcu olanların dikkatine! Yapılandırma süresi uzatıldı


Geri Dön