27 / 04 / 2024

Borsa 13-14 Temmuz’da işlem yapacak mı? Borsa bayramda kaç gün tatil 2022?

Borsa 13-14 Temmuz’da işlem yapacak mı? Borsa bayramda kaç gün tatil 2022?

Borsa bayramda kaç gün tatil olacak, borsa ne zaman açılacak? Soruları sıklıkla sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte borsaya dair detaylar!



BORSA BUGÜN AÇIK MI KAPALI MI?

Borsaya dair bilgi almak isteyen vatandaşlar, borsa bugün açık mı, kapalı mı, 11 Temmuz 2022 borsa açık mı, kapalı mı? sorularını soruyor. 2022 Kurban Bayramı sürerken yeni haftayla borsa İstanbul’un çalışma günleri ve saatleri araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar kullandıkları arama motorları aracılığıyla "Bugün borsa açık mı, kapalı mı? Borsa İstanbul Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu, 13-14 Temmuz tarihlerinde borsa işlem yapacak mı?" sorularının cevabını arıyor.

BORSA 11 TEMMUZ PAZARTESİ KAPALI MI? BORSA 13-14 TEMMUZ AÇIK MI?

Borsa İstanbul, Kurban Bayramı nedeniyle 4,5 günlük tatil yapacak. Yatırımcılar ve vatandaşlar, gerçekleştirilecekleri işlemlerin takası ve takibi için 13 Temmuz Çarşamba gününü, perşembe ve cuma günü gerçekleştirilecekleri işlemlerin nakit gerçekleşmesi sebebiyle 14 Temmuz Perşembe gününü beklemek zorunda kalacak. 13- 14 Temmuz Çarşamba ve Perşembe günü açık olacak olan piyasalar Cuma günü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olmasından dolayı yeniden tatile yapacak. Yatırımcılar işlemlerin takası için, 14 Temmuz Perşembe gününü beklemek zorunda kalacak.

BORSA İSTANBUL BAYRAMDA AÇIK MI?

Yatırıcımlar ve borsa da işi olan vatandaşlar, Borsa İstanbul’un Kurban Bayramı’nda açık olup olmadığını merak ediyor. Borsa İstanbul'da, arife günü öğleden sonra tatiline başladı ve 4,5 günlük tatile girdi. Bu tatil gelecek hafta salı sona erecek. Çarşamba ve perşembe günü açık olacak piyasalar, cuma günü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yeniden tatile girecek. Yatırımcılar, yarın öğleden önce gerçekleştirilecek işlemlerin takası için, 14 Temmuz tarihini bekleyecek.

Dolar ve altın düşecek mi? İslam Memiş’ten şaşırtan uyarı!

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

Bankalar ne zaman açılacak? Bankalar 13-14 Temmuz açık olacak mı? Bankalar ne zaman açılıyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön