25 / 07 / 2024

Borsa İstanbul'da bayram öncesi son şans! Yatırımcılar hemen bakın! Peş peşe tarihler açıklandı! 

Borsa İstanbul'da bayram öncesi son şans! Yatırımcılar hemen bakın! Peş peşe tarihler açıklandı! 

Bu hafta perşembe günü Ramazan Bayramı sebebiyle, 3,5 günlük tatile girecek olan Borsa İstanbul'da, yarın yapılacak işlemlerin takasının 24 Nisan Pazartesi gerçekleştirileceği ifade edildi. 


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Borsa İstanbul'da, 19 Nisan Çarşamba ve 20 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek işlemlerin takası ise 25 Nisan Salı günü yapılacak.

Borsa İstanbul pay piyasalarında işlemlerin takası "T+2"de, yani işlemin yapıldığı günden iki işlem günü sonrası çalıştığı için bugün gerçekleştirilen bir hisse senedi işleminin tahsilat ve ödemesi çarşamba günü olacak, yarın işlem yapan yatırımcının tahsilat ve ödemeleri ise 6 gün sonrasına yani 24 Nisan gününe kalacak. 

Borsa İstanbul da bayram öncesi son şans! Yatırımcılar hemen bakın! Peş peşe tarihler açıklandı! 

Yatırımcı bu hafta çarşamba ya da arife günü yaptığı işlemlerin nakit gerçekleşmesi için ise 25 Nisan Salı gününü beklemek zorunda olacak. 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinin cuma günü satış ağırlıklı bir seyir izlemesinden sonra 13.30 itibarıyla önceki kapanışın yaklaşık yüzde 0,7 üzerinde 5.130 seviyesinde yer alıyor. 

Arife günü 3,5 günlük tatilden önce, Pay Piyasaları saat 09.40'ta açılış seansı ile güne başlayacak ve sürekli müzayede işlemleri 10.00 ila 12.30 saatleri arasında yapılacak.

Borsa İstanbul da bayram öncesi son şans! Yatırımcılar hemen bakın! Peş peşe tarihler açıklandı! 

Kapanış seansı, emir toplama ve kapanış fiyatından işlemler ise saat 12.30 ile 12.40 arasında gerçekleştirilecek. 

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) ise arife günü işlemlere saat 09.30'da başlanacak ve seans, pay sözleşmeleri, endeks ve diğer sözleşmelerde saat 12.40'ta sona erecek. 

Borçlanma Araçları Piyasası'nda perşembe günü aynı gün valörlü Repo Karşılığı Menkul Kıymet Bildirimi işlemleri saat 11.50'ye kadar, diğer aynı gün ve ileri valörlü işlemlerin hepsi saat 11.30’a kadar gerçekleştirilecek. 

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor!

Aile Bakanlığından kadınlara tam 1.000 TL veriliyor! 2 ayda bir verilen desteği hemen PTT'den alabilirsiniz! 

Tarım ve Orman Bakanlığından Nisan 2023 müjdesi! Tam 1.377 personel alacak! Tek tek açıklanan tarihleri sakın kaçırmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön