02 / 05 / 2024

Borsa İstanbul'da kritik rakam açıklandı! Yatırımcıları neler bekliyor? 

Borsa İstanbul'da kritik rakam açıklandı! Yatırımcıları neler bekliyor? 

Borsa İstanbul kısa sürede senenin ilk 5 ayında yaşadığı kayıplarını telafi ederken, son dakika gelişmeleri merak ediliyor. İşte ayrıntılar...



Borsa İstanbul'daki son durum ve tahminler, milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ufuk Korcan, bugünkü köşesinde borsadaki son durumu kaleme aldı. Ufuk Korcan, konuya ilişkin yazısına "Yeni ekonomi yönetiminin göreve gelmesi ve verilen mesajlar özellikle hisse senedi piyasasında olumlu bir hava yarattı. Piyasa dostu adımların atılacağı beklentisiyle Borsa İstanbul kısa sürede yılın ilk 5 ayında yaşadığı kayıplarını telafi etti" ifadelerini kullanarak başladı. 

Korcan, 12 Haziran tarihinde BIST 100 Endeksi'nin 3 Ocak’ta gördüğü 5 bin 705 puandaki tarihi zirvesini geçerek 5 bin 730 puana kadar yükseldiğini aktardı ve "Ancak bu seviyeden gelen satışlarla endeks haftayı 5 bin 475 puandan tamamladı" dedi. Korcan, endeksin tarihi zirvelerini aşmasının pek kolay olmadığını dile getirdi. 

Borsa İstanbul da kritik rakam açıklandı! Yatırımcıları neler bekliyor? 

Borsa İstanbul'da kritik rakam açıklandı! Yatırımcıları neler bekliyor? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön