29 / 04 / 2024

Borsa İstanbul'da yol ayrımı: Ya 7 bin ya da 6 bin puan! Yatırımcılar dikkat! 

Borsa İstanbul'da yol ayrımı: Ya 7 bin ya da 6 bin puan! Yatırımcılar dikkat! 

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son durumu merakla araştırıyor. Peki Borsa İstanbul yükselecek mi? İşte ayrıntılar...



Seçimlerden sonra  yüzde 50’nin üzerinde sert artış kaydeden Borsa İstanbul kritik direnç seviyelerinde seyrediyor. 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ufuk Korcan, bugünkü köşesinde Borsa İstanbul'daki son durumu kaleme aldı. Ufuk Korcan, söz konusu yazısında "Bu seviye aşılıp yeni rekorlar mı gelecek yoksa kâr satışları derinleşip destek noktaları mı test edilecek? İşte yatırımcıların en çok merak ettiği soru bu" ifadelerine yer verdi. 

Haftanın en önemli gündem maddelerinin ise Fed’in faiz kararı ve TCMB’nin Enflasyon Raporu toplantısı olduğunu aktaran Ufuk Korcan, piyasalar açısından 2023 yılının oldukça hareketli geçtiğinin altını çizdi. 

Korcan, yazısında "Yılın ilk yarısı ile ikinci yarısı siyah ile beyaz kadar farklı bir görünüm sergiliyor.

İlk yarıda geçen yıl yaşanan yüzde 200’lük tarihi artışın sindirilmesinin yanında seçimlere yönelik belirsizlik hisse senedi fiyatlarında sert geri çekilmelere neden oldu" ifadelerine yer verdi ve Mayıs'a da seçimlerin damga vurduğunu söyledi. 

Borsa İstanbul da yol ayrımı: Ya 7 bin ya da 6 bin puan! Yatırımcılar dikkat! 

Borsa İstanbul'da yol ayrımı: Ya 7 bin ya da 6 bin puan! Yatırımcılar dikkat!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön