02 / 05 / 2024

Borsa yatırımı hala cazip mi? Yatırımcı ne yapmalı?

Borsa yatırımı hala cazip mi? Yatırımcı ne yapmalı?

Borsa İstanbul’da temmuz ortasında bankacılık hisselerinde başlayan ralli yerini sert düşüşlere bıraktı. 14 Temmuz ve 12 Eylül arasındaki süreçte yüzde 150’nin üzerinde değer kazanan bankacılık hisseleri son iki günde üst üste taban oldu. Son üç günde ise bankacılık endeksinde kaydedilen düşüş yüzde



Sözcü.com.tr'de yer alan haberde bankacılık hisselerinde yaşanan ralli ve genel olarak Borsa İstanbul'un son iki ayda yaşadığı yükseliş masaya yatırıldı. Kamu bankalarından Vakıfbank hisselerinin fiyatı, son iki ayda yaklaşık yüzde 300’lük artışla 3,5 TL’den 14,25 TL’ye kadar yükselmişti. Bankanın hisse fiyatı, son 3 günde kaydedilen düşüşle 11,54’e kadar geriledi. Son iki ayda değeri neredeyse beşe katlanan Şekerbank hisseleri de bugün borsada taban oldu ve yüzde 10 değer kaybetti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön