02 / 05 / 2024

Borsa yükseliş trendinde! Hangi hisseler değer kazandı? En çok hangi hisseler geriledi?

Borsa yükseliş trendinde! Hangi hisseler değer kazandı? En çok hangi hisseler geriledi?

Haftaya satışlar ile başlayan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bugün gelen alımlarla yeniden yükseliş trendine geçti. Endeks yüzde 1,97 oranında değer kazanarak günü, 4 bin 589 puandan kapattı.



Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla piyasalardaki belirsizlik ortamı devam ederken, dün haftaya sert düşüşle başlayan Borsa İstanbul bugün gelen alım emirleriyle toparlandı. Borsa İstanbul BIST 100 endeksi günü yüzde 1,97 oranındaki değer artışıyla 4 bin 589 puandan tamamladı.

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 88,50 puanlık artış gösterdi. Borsada toplam işlem hacminin ise 85,5 milyar lira düzeyinde gerçekleştiğini bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön