02 / 05 / 2024

Bosch Blender VitaPower Serie en ucuza nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 5 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Blender VitaPower Serie en ucuza nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 5 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Blender VitaPower Serie, 450 wattlık güçlü motoru, paslanmaz çelik bıçakları ile 30 saniyede buz kırma, doğrama ve smoothie yapma özellikleri ile dikkat çeker.



 Bosch Blender VitaPower Serie en ucuza nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 5 Mart 2023 fiyat listesi
Ev hanımlarının mutfakta uğraşırken yardımına sıkça ihtiyaç duyduğu blender seti, çırpma ve doğrama işlemlerini kısa sürede gerçekleştiriyor. Blender VitaPower Serie seti smoothie ler hazırlamasının yanında güçlü motoru ve paslanmaz çelik bıçakları sayesinde buz ve ya donmuş meyve gibi sert malzemelerinde kırılmasında kullanılabiliyor. 

BLENDER SET ÖZELLİKLERİ

  • Güçlü motor, bıçaklar ve akış güçlendiricilerin optimize edilmiş etkileşimi sayesinde pürüzsüz kıvama sahip mükemmel smoothieler kolaylıkla hazırlanır.
  • Buz veya donmuş meyve gibi sert malzemelerde dahi etkili ProPerformance sistemi ile hızlı, kolay ve zahmetsiz bir performans ortaya koyar.
  • Mini blender ile lezzetli bir içecek ya da smoothie hazırlayıp, mükemmel sonuçlara 30 saniyede ulaşmak mümkündür.
  • 450W'lık güçlü motoru ile dakikada 40.000 dönüş hızına ulaşan Vita Power mini blender, sizi mutlu edecek sonuçlar ortaya koyar.
  • ProEdge bıçakların etkili performansı ile pürüzsüz, parçacıksız sonuçlar ortaya çıkar. Paslanmaz çelik ProEdge bıçaklar, dünyaca ünlü Alman bıçak şehri Solingen'de üretilerek dahada güçlendirilerek kullanıma hazır hale getirilmiştir. 
  • Smoothie'lerinizi farklı bir karışım haznesine doldurmadan ve adaptöre ihtiyaç duymadan doğrudan ToGo şisesinde muhafaza etmeniz mümkündür. SafeLock sızıntı koruması ile güvenlik garanti edilir. Çıkış ünitesinin kazara açılmasını ya da malzemelerin taşmasını önleyen benzersiz bir güvenlik mekanizması bulunur.
  • Baştan sona konforlu kullanım sunan Vita Power Serie 2 mini blender togo şişesiyle karşımıza çıkar.

Peki Bosch Blender en ucuz fiyata nerede satılıyor?


Geri Dön